🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Bladerdeeghapjes met stoofvlees

Bladerdeeghapjes met stoofvlees

Dit recept is van: Danna

Stoofvlees flapjes van danna
Bladerdeeghapjes met stoofvlees
Info Benodigdheden Stappen

Ben jij gek op stoofvlees? Dan is dit stoofvlees recept zeker de moeite waard! Zeer smaakvol stoofvlees maken is zo in een handomdraai gebeurd!

180 min. Bereidingstijd
20 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
20 Porties
Bladerdeeg Hapjes Hartige recepten Borrelhapjes
0
Nog geen beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter (ongezouten roomboter)
    50 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  •  
    500 g
    Runderriblap
  •  
    1 Blik(ken)
    Tomatenpuree
  • Balsamico azijn
    50 ml
    Balsamico azijn
  • Bloem
    1 el (eetlepels)
    Bloem
  •  
    300 ml
    Rode wijn
  •  
    200 ml
    Runderbouillon

 

  • Verse tijm
    8 takje(s)
    Verse tijm
  • Koopmans Allesbinder
    1 el (eetlepels)
    Koopmans Allesbinder
  • Koopmans Hartige Taartdeeg
    2 pak(ken)
    Koopmans Hartige Taartdeeg
  • Ei
    1
    Ei
  •  
    Paprikapoeder
  •  
    Sesamzaad
  • Zout
    Zout

Keukenspullen

  • Kwastje
    Kwastje
    Bestel dit product online
  •  
    Stoofpan
  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Bakpapier
    Bakpapier

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Stoofvlees maken

Snij de riblappen (500 g) in grote dobbelstenen en bak ze aan in de roomboter (50 g). Voeg dan de tomatenpuree (1 blik) toe en bak een minuutje mee op klein vuur. Dan mag de bloem (1 el), wijn (300 ml) en aceto balsamico (50 ml) erbij. Laat dit even inkoken. Voeg de bouillon (200 ml) en de tijm (8 takjes) toe en laat dit zeker 3 uur op een zacht vuur (liefst op een sudderplaatje) pruttelen. Na 3 uur haal je de takjes tijm eruit en bind je het stoofpotje met de Allesbinder (1 el). Laat nu je stoofpotje goed afkoelen in een ondiepe schaal, dat gaat het snelst.

Azijn

De aceto ofwel azijn zorgt voor die extra malsheid van stoofvlees.

2. Bladerdeeghapjes maken

Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C). Bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.

Leg de velletjes deeg voor hartige taart (2 pakken, uit de vriezer) op het werkblad. Schep een flinke eetlepel vulling op het plakje hartige taart deeg en maak de randen van het deeg nat met een kwastje en wat water. Vouw de flapjes dicht en druk de randen aan met een vork. Bestrijk de bovenkant met wat losgeklopt ei en garneer met zeezout, sesamzaad of paprikapoeder.

3. Flapjes Bakken

Bak de flapjes in ongeveer 20-25 minuten goudbruin in het midden van de oven.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.