Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Soesjes met Speculoos

Soesjes met Speculoos

Dit recept is van: McFriend

  1. Soesjes met Speculoos
Item 1 of 1
Soesjes met Speculoos
info
Benodigdheden
Stappen
Mini soesjes met speculoos creme
15 min.Bereidingstijd
20 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Ook lekker met gesmolten chocolade erover heen.
Thema receptenHigh teaVerjaardagZoete receptenDessertsGebakSoezen

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 75 gram bloem
  • 3eieren
  • 150 ml water
  • 75 gram roomboter

 

  • 200 ml slagroom
  • 2 eetlepels speculoos
  • Zakje klopvast en vanillesuiker

Keukenspullen

  • Bakblik
  • Houtenlepel
  • Spuitzak
  • Mixer

Stappen

Stap: 1

Over voorverwarmen op 210 graden (elektrische oven)

Stap: 2

Water en boter in een kookpan op het vuur en als de boter volledig gesmolten is het vuur laag en de bloem gezeefd en doorheen roeren en met laag vuur 5 minuten blijven roeren tot het een glanzende deegbal is.

Stap: 3

Pan van het vuur en de massa even laten afkoelen (15 minuten ongeveer) dan een voor een de eieren er door roeren tot ze volledig opgenomen zijn.

Stap: 4

Met de spuitzak op het bakblik bolletjes maken van ongeveer 3 cm en dan afbakken in 20 minuten (net onder het midden van de oven) Als de soesjes goudbruin zijn uit de oven. En laten afkoelen.

Stap: 5

Slagroom kloppen met vanillesuiker, klopvast en de eetlepels Speculoos. En dan in een spuitzak en de volledig afgekoelde soesjes vullen.

Over dit recept

Dit recept is van McFriend

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.