🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
S'mores ijstaart

S'mores ijstaart

Dit recept is van: Annet

S'mores Ijscake maken S-mores ijstaart maken
S'mores ijstaart
Info Benodigdheden Stappen

Een spectaculair zomers dessert. Dat kun je deze S'mores ijstaart wel noemen. Knapperige biscuitjes, marshmallow cheesecake vulling en knapperige chocolade. What's not to love?!

25 min. Bereidingstijd
480 min. Opstijftijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
10-12 Porties
Zomer Chocolade Zoete recepten
4
12 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter (ongezouten roomboter)
    40 g (gram)
    Boter (ongezouten roomboter)
  • Melk chocolade
    230 g (gram)
    Melk chocolade
  • Slagroom (ongezoet)
    425 ml
    Slagroom (ongezoet)
  • Roomkaas
    600 g (gram)
    Roomkaas

 

  • Vanillesuiker
    40 g (gram)
    Vanillesuiker
  • Marshmallow Fluff
    0.5 Pot(ten)
    Marshmallow Fluff
  •  
    Biscuit koekjes (vierkant)
  •  
    Marshmallow (mini)

Keukenspullen

  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails
  •  
    Bakvorm (rechthoekig)
  • Bakpapier
    Bakpapier
  •  
    Crème Brûlée brander

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Ganache bereiden

Verwarm de slagroom (175 ml) in een pannetje en breng aan de kook. Doe de chocolade (230 g) en de roomboter (40 g) in een kom en giet de hete slagroom hier op.

Roer totdat de chocolade en de roomboter gesmolten is. Zet de ganache opzij en laat deze iets opstijven.

2. Marshmallow-cheesecake vulling maken

Klop een deel van de slagroom (250 ml) stijf en zet apart.

Roer in een andere kom de roomkaas (600 g) met de vanillesuiker (40 g) los. Roer de Marshmallow fluff (0.5 pot) door het roomkaasmengsel en roer hier als laatste voorzichtig de opgeklopte slagroom door.

Laat het mengsel ½ uur opstijven in de koelkast.

3. IJstaart opbouwen

Bekleed een vierkante of rechthoekige schaal met bakpapier.

Begin met het opbouwen van de taart met de biscuit koekjes. Doe hier bovenop een laagje cheesecakemengsel gevolgd door een laagje ganache. HIer bovenop komen weer koekjes, daarna een laagje cheesecake en een laagje ganache. Ga door tot de vulling op is. Eindig met koekjes.

Laat mimimaal een nachtje opstijven in de koelkast.

Haal de taart uit de vorm.

Cheesecake te dun?

Als de cheesecake te dun is om de ganache aan te brengen, kan de cake heel even in de vriezer worden geplaatst.

4. IJstaart serveren

Bestrijk de bovenkant van de cake met de overige Marshmallow Fluff. Geef de Marshmallow Fluff met een crème brûlée brander een mooi bruin korstje.

Versier de taart als laatste met stukjes chocolade, mini marshmallows en koekjes.

Heb je een vierkante bakvorm gebruikt?

Snij de vierkante cake doormidden en plaats de twee delen op elkaar.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.