Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Saucijzenbroodjes met ui en knoflook

Saucijzenbroodjes met ui en knoflook

Dit recept is van: Monique

  1. Saucijzenbroodjes met ui en knoflook
  2. Saucijzenbroodjes met ui en knoflook
  3. Saucijzenbroodjes met ui en knoflook
Item 1 of 3
Saucijzenbroodjes met ui en knoflook
info
Benodigdheden
Stappen
Heerlijke saucijzenbroodjes met ui en knoflook
30 min.Bereidingstijd
30 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Ik gebruik zelf rundgehakt omdat door de gebakken ui en knoflook er boter mee ingaat daarom ook het paneermeel blijft het mooi een geheel
Hartige receptenBladerdeegBorrelhapjesThema receptenBrunchFeestdagenHigh teaVerjaardag

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 500 gr (rund)gehakt
  • 1 zakje gehaktkruiden
  • 1-2 uien naar smaak gesnipperd
  • 2 tenen knoflook fijn gehakt

 

  • +- 12 vellen bladerdeeg
  • 2 eieren
  • +- 2eetl paneermeel

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Bakpapier
  • Kwastje

Stappen

Stap: 1

Verwarm oven voor op 220gr heteluchtverwarming

Stap: 2

Snipper de ui en hak de knoflook fijn doe boter in een pan en bak hierin de ui en knoflook glazig laat afkoelen

Stap: 3

Haal ondertussen de vellen bladerdeeg uit de diepvries en laat ontdooien

Stap: 4

Als het ui/knoflook mengsel is afgekoeld voeg het samen met de kruiden,paneermeel en 1 ei toe aan het gehakt en kneed goed door elkaar en maak er ongeveer 12 balletjes van.

Stap: 5

Maak van de balletjes worstjes en leg er 1 in elk plakje bladerdeeg vouw de vellen dicht en duw de randen goed aan snij met een mesje inkepingen in het bladerdeeg en bestrijk met het losgeklopte ei.

Stap: 6

Leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier en doe ze in de oven zet de temperatuur terug naar 200 gr en bak ze ongeveer in 20 a 30 min goudgeel en gaar.

Stap: 7

Je kunt ze voor het bakken ook in drieën snijden voor hapjes zorg er wel voor dat alle randen goed dicht zijn. Eet smakelijk

Over dit recept

Dit recept is van Monique

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.