Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Roze koek taart! 🩷

Roze koek taart! 🩷

Dit recept is van: Karmannie

  1. Roze koek taart! 🩷
Item 1 of 1
Roze koek taart! 🩷
info
Benodigdheden
Stappen
Wat een feest, een mega roze koek! Nog sneller te maken dan kleinere roze koeken. Naast de bakmix alleen boter en water nodig.
30 min.Bereidingstijd
15 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Je kunt verschillende formaten springvormen gebruiken. Hoe kleiner, hoe hoger de taart. Let wel op de oventijd, bij een springvorm van 24 cm hoeft het minder lang in de oven.
Thema receptenFeestdagenGeboorteHigh teaMoederdagValentijnVerjaardagZoete receptenKoekjesTaart

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 1 pak Dr. Oetker roze koeken
  • 140 gr boter
  • 100 ml water
  • Sprinkles en evt andere versiersels

Keukenspullen

  • Springvorm diameter 20 cm
  • Mixer
  • Beslagkom

Stappen

Stap: 1

Maak het beslag volgens het pak. Je kunt prima vloeibare margarine gebruiken.

Stap: 2

Doe het beslag niet in de bijgeleverde vormpjes, maar in een ingevette springvorm.

Stap: 3

Bak de taart in een voorverwarmde oven op 160 graden voor 30 min.

Stap: 4

Laat de taart afkoelen en maak het glazuur volgens het pak. Verdeel het glazuur over de taart en doe er lekker sprinkles op! Of andere versiersels om het nog feestelijker te maken.

Over dit recept

Karmannie

Dit recept is van Karmannie

hi! ik ben een makkelijke bakker: de basis dummie-proof uit een pakje en afmaken met een persoonlijke finishing touch. het liefst met discodip 😊

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.