Ze hadden rocky roads ook gerust ‘leftover bars’ kunnen noemen! Want dat is wat je er voornamelijk in stopt: leftovers! Check je keukenkastje op restjes cranberry’s, rozijnen, en cornflakes. Zelfs koekjes kunnen erin! Mijn geheime ingrediënt is de rasp van een citroen, waardoor het een fris tintje krijgt. De basis is witte chocolade met gecondenseerde melk en je snijdt er heerlijke bars van… krijg je al trek?!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed het bakblik met een stuk bakpapier.
Rasp de citroenschil, hak de cranberry’s (70 g) grof en knip elke marshmallow in ongeveer 8 stukjes.
Verwarm de gecondenseerde melk (1 blik) met de witte chocolade (500 g) op een laag pitje. Roer het geheel steeds door.
Zet het vuur uit, zodra de witte chocolade gesmolten is. Roer de chocolate chips, cornflakes, cranberry’s, marshmallows en citroenrasp erdoor. Bewaar wat vulling voor bovenop om te versieren.
Stort het mengsel in het bakblik en strijk het glad. Versier met de achtergebleven vulling de bovenkant.
Pak het blik in huishoudfolie in en laat het tenminste 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd er daarna mooie repen van. Eet smakelijk!