🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Red velvet pannenkoeken met slagroom

Red velvet pannenkoeken met slagroom

Red velvet Pannenkoeken maken
Red velvet pannenkoeken met slagroom
Info Benodigdheden Stappen

Wat is er beter dan pannenkoeken met slagroom? Red velvet pannenkoeken met slagroom! Je maakt ze eenvoudig met Koopmans, cacaopoeder en een beetje rode kleurstof en vult ze met een heerlijk mengsel van slagroom en roomkaas.

15 min. Bereidingstijd
2 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
10 Porties
Pannenkoeken baktips

Mislukt jouw eerste pannenkoek altijd of kun je wel wat pannenkoeken baktips gebruiken? Lees dan de experttips op de Pannenkoeken Baktips pagina van Koopmans.

Pannenkoeken Red velvet Ontbijt Brunch
3
172 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Koopmans Pannenkoeken Origineel
    1 Pak
    Koopmans Pannenkoeken Origineel
  • Melk
    1 Liter(s)
    Melk
  • Ei
    2 Stuk(s)
    Ei
  • Cacaopoeder
    2 el (eetlepels)
    Cacaopoeder
  • Rode kleurstof
    Rode kleurstof

 

  • Slagroom (ongezoet)
    200 ml
    Slagroom (ongezoet)
  • MonChou®
    100 g (gram)
    MonChou®
  • Poedersuiker
    60 g (gram)
    Poedersuiker
  • Fruit naar keuze
    Fruit naar keuze
  • Boter of olie om in te bakken
    Boter of olie om in te bakken

Keukenspullen

  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails
  • Koekenpan
    Koekenpan
  • Garde
    Garde

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Red velvet pannenkoeken bakken

Doe de pannenkoekenmix (1 pak), cacaopoeder (2 el) en de rode kleurstof (naar smaak) in een mengkom en voeg de helft van de melk (500 ml) toe.

Roer het geheel met een garde of een mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk (500 ml) en de eieren (2 stuks) toe. Klop tot er geen klontjes meer zichtbaar zijn.

Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden bruin.

2. Roomkaas vulling maken

Mix de koude roomkaas (100 g) goed door. Voeg de poedersuiker (60 g) beetje bij beetje toe aan het mengsel. Mix eerst langzaam en vervolgens op een hogere stand.

Voeg de slagroom (200 ml) toe en mix tot er stevige pieken ontstaan.

Zet je roomkaas vulling in de koelkast tot je het gaat gebruiken.

3. Red velvet pannenkoeken vullen

Verdeel wat van de roomkaas vulling over de pannenkoeken. Decoreer de pannenkoeken ten slotte met vers fruit.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.