Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Red velvet cake met roomkaas vulling en sprinkles.

Red velvet cake met roomkaas vulling en sprinkles.

Dit recept is van: iesje

  1. Red velvet cake met roomkaas vulling en sprinkles.
  2. Red velvet cake met roomkaas vulling en sprinkles.
Item 1 of 2
Red velvet cake met roomkaas vulling en sprinkles.
info
Benodigdheden
Stappen
Leuk voor een feestje of gewoon zomaar!!🎉
30 min.Bereidingstijd
20 min.Bak- of opstijftijd
Thema receptenFeestdagenMoederdagRegenboogValentijnVerjaardagZoete receptenTaart

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 330 gr red velvet mix funcakes
  • 100 gr eieren
  • 65 gr plantaardige olie
  • 130 ml water
  • 300 gr roomkaas

 

  • 200 gr ongezouten roomboter
  • 200 gr poedersuiker
  • 1 tl vanille aroma
  • Sprinkles van dr. Oetker

Keukenspullen

  • 5 ronde bakvormen voor een laagjestaart

Stappen

Stap: 1

Bak de red velvet cake volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vet de bakvormen in met de bakspray van Dr. Oetker. Bak de red velvet in de oven (175 graden) voor ongeveer 15 minuten. Check met een prikker of de cake gaar is.

Stap: 2

Mix de boter zacht en romig. Voeg de roomkaas, poedersuiker & vanille aroma toe en klop op de hoogste stand luchtig.

Stap: 3

Laat de red velvet afkoelen. Leg de eerste laag op een taartschaal en verdeel (met een spuitzak) 1/5 deel van de roomkaas eroverheen. Leg de 2e laag hierop en herhaal dit proces. Versier met de sprinkles!

Over dit recept

Dit recept is van iesje

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.