Koopmans

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Proteine Pannenkoeken met Hüttenkäse en vers fruit

Lekker herstellen na het sporten? Dan is een proteïne pannenkoek ideaal om extra snel te herstellen. Lekker met Hüttenkäse en vers fruit.

Bereiden

15 min

Baktijd

4 min

Niveau

Eenvoudig

Aantal

6

Voorbereiden

 1. Stap 1

  • 200 g aardbeien

  • 2 bananen

  Schil de banaan en snijd in schuine plakken. Verwijder het kroontje van de aardbeien en snijd doormidden.

 2. Stap 2

  • 2 tl kaneel

  • 400 ml melk

  • 1 Koopmans Schudfles Proteïne Pannenkoeken

  Schud de fles een paar keer met de dop naar beneden, zodat de mix goed loskomt van de bodem van de fles. Open de fles en voeg melk (circa 400 ml) toe tot aan de markering op de zijkant van de fles. Voeg de kaneel toe en sluit de fles zorgvuldig. Draai de fles om met de dop naar beneden. Controleer of alle mix van de bodem los komt. Indien dit niet het geval is, geef de fles dan een stevige tik zodat het loskomt. Schud gedurende circa 1 minuut krachtig totdat de mix geheel met de melk is gemengd.

Proteïne pannenkoeken bakken

 1. Stap 3

  Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een hete pannenkoekenpan. Schenk wat pannenkoekbeslag in de hete pan. Laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.

Proteïne pannenkoeken vullen

 1. Stap 4

  • 150 g blauwe bessen

  • 400 g Hüttenkäse

  Verdeel een flinke eetlepel hüttenkäse over één kwart van de pannenkoek, garneer met het verse fruit en verdeel er wat honing over.

 2. Stap 5

  Vouw de pannenkoek dicht als een waaier.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.