Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Pistache kwarktaart 💚

Pistache kwarktaart 💚

Dit recept is van: Karmannie

  1. Pistache kwarktaart 💚
  2. Pistache kwarktaart 💚
  3. Pistache kwarktaart 💚
Item 1 of 3
Pistache kwarktaart 💚
info
Benodigdheden
Stappen
De klassieke kwarktaart, maar dan met heerlijke pistache(smaak)
20 min.Bereidingstijd
120 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Van 1 pak kwarktaart kun je 2x 20cm taartjes maken. 1 met de kruimelbodem en de andere lekker makkelijk met een bodem met lange vingers!
Lifestyle receptenVegetarisch bakkenThema receptenVerjaardagZoete receptenDessertsTaartKwarktaartZonder oven

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 1 pak Dr. Oetker kwarktaart naturel
  • 500 gr kwark
  • 250 ml slagroom
  • 300 ml water

 

  • Lange vingers
  • Potje pistachecreme
  • Gehakte pistachenootjes voor garnering

Keukenspullen

  • Springvorm 20 cm
  • Mixer
  • Spatel

Stappen

Stap: 1

Maak de kwarktaart volgens het pak. Ik heb 2 taartjes gemaakt van elk een diameter van 20 cm (ipv 24 cm). De ene met de kruimelbodem uit het pak en deze taart met lange vingers als bodem.

Stap: 2

Bekleed de springvorm met bakpapier en bedek de bodem met lange vingers.

Stap: 3

Spatel de pistachecreme door de (helft van) het kwarkmengsel en verdeel dit over de springvorm.

Stap: 4

Doe voor de mooi ook nog wat pistachecreme bovenop de taart en dan lekker marmeren.

Stap: 5

Laat de taart minstens 2 uur in de koelkast opstijven.

Stap: 6

En garneer vlak voor het serveren met de gehakte pistachenootjes!

Over dit recept

Karmannie

Dit recept is van Karmannie

hi! ik ben een makkelijke bakker: de basis dummie-proof uit een pakje en afmaken met een persoonlijke finishing touch. het liefst met discodip 😊

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.