🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Pinkies met ruby chocolade

Pinkies met ruby chocolade

Dit recept is van: Britt

pinkies brownies van ruby chocolade
Pinkies met ruby chocolade
Info Benodigdheden Stappen

Misschien heb je er al wat over gehoord: er is een nieuwe soort chocolade ontdekt. Ruby chocolade is een roze chocolade. Tijd om er pinkies van te maken, brownies van roze chocolade.

15 min. Bereidingstijd
25 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
12 Porties
Chocolade Brownies Cake
4
1 beoordeling Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter (ongezouten roomboter)
    115 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  •  
    200 g
    Ruby chocolade
  • Ei
    2 Stuk(s)
    Ei
  • Suiker (fijne)
    80 g
    Suiker (fijne)

 

  • Koopmans Patentbloem Kristal
    150 g
    Koopmans Patentbloem Kristal
  • Zout
    snufje(s)
    Zout
  • Frambozen (diepvries)
    handje(s)
    Frambozen (diepvries)

Keukenspullen

  • Bakpapier
    Bakpapier
  •  
    Bakvorm (20 x 20 cm)
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails
  • Pan
    Pan
  • Boter of bakspray om mee in te vetten
    Boter of bakspray om mee in te vetten
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor (e lektrisch 170°C / hetelucht 170°C).

Vet de bodem van de bakvorm in.

2. Pinkies beslag maken

Smelt de boter (115 g) met de ruby chocolade (200 g) au-bain-marie of in een pannetje op heel laag vuur. Blijf roeren en laat iets afkoelen. Klop de eieren (2 stuks) schuimig met de suiker (80 g) en giet het ruby chocolademengsel er rustig bij. Roer dan de Koopmans Patentbloem Kristal (150 g) en wat zout (snufje) erdoor.

3. Pinkies bakken

Doe dit in een bakblik van ongeveer 20x20cm waarvan je de bodem heb ingevet en met bakpapier hebt bekleed. Verkruimel de bevroren frambozen (handje) over het pinkiesbeslag en bak in 20-25 minuten fudgy in de oven.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.