🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Misschien heb je er al wat over gehoord: er is een nieuwe soort chocolade ontdekt. Ruby chocolade is een roze chocolade. Tijd om er pinkies van te maken, brownies van roze chocolade.
Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.
Bedankt voor je beoordeling!Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (e lektrisch 170°C / hetelucht 170°C).
Vet de bodem van de bakvorm in.
Smelt de boter (115 g) met de ruby chocolade (200 g) au-bain-marie of in een pannetje op heel laag vuur. Blijf roeren en laat iets afkoelen. Klop de eieren (2 stuks) schuimig met de suiker (80 g) en giet het ruby chocolademengsel er rustig bij. Roer dan de Koopmans Patentbloem Kristal (150 g) en wat zout (snufje) erdoor.
Doe dit in een bakblik van ongeveer 20x20cm waarvan je de bodem heb ingevet en met bakpapier hebt bekleed. Verkruimel de bevroren frambozen (handje) over het pinkiesbeslag en bak in 20-25 minuten fudgy in de oven.