ReceptenBak & Spaar
  Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Recepten
Pinkies met ruby chocolade

Pinkies met ruby chocolade

Dit recept is van: Britt

  1. pinkies brownies van ruby chocolade
Item 1 of 1
Pinkies met ruby chocolade
info
Benodigdheden
Stappen

Misschien heb je er al wat over gehoord: er is een nieuwe soort chocolade ontdekt. Ruby chocolade is een roze chocolade. Tijd om er pinkies van te maken, brownies van roze chocolade.

15 min.Bereidingstijd
25 min.Baktijd
Moeilijkheid
12Porties
ChocoladeBrowniesCake

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Boter (ongezouten roomboter)
    115 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  •  
    200 g
    Ruby chocolade
  • Ei
    2 Stuk(s)
    Ei
  • Suiker (fijne)
    80 g
    Suiker (fijne)

 

  • Koopmans Patentbloem Kristal
    150 g
    Koopmans Patentbloem Kristal
  • Zout
    null snufje(s)
    Zout
  • Frambozen (diepvries)
    null handje(s)
    Frambozen (diepvries)

Keukenspullen

  • Bakpapier
    Bakpapier
  •  
    Bakvorm (20 x 20 cm)
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
  • Pan
    Pan
  • Boter of bakspray om mee in te vetten
    Boter of bakspray om mee in te vetten
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor (e lektrisch 170°C / hetelucht 170°C).

Vet de bodem van de bakvorm in.

2. Pinkies beslag maken

Smelt de boter (115 g) met de ruby chocolade (200 g) au-bain-marie of in een pannetje op heel laag vuur. Blijf roeren en laat iets afkoelen. Klop de eieren (2 stuks) schuimig met de suiker (80 g) en giet het ruby chocolademengsel er rustig bij. Roer dan de Koopmans Patentbloem Kristal (150 g) en wat zout (snufje) erdoor.

3. Pinkies bakken

Doe dit in een bakblik van ongeveer 20x20cm waarvan je de bodem heb ingevet en met bakpapier hebt bekleed. Verkruimel de bevroren frambozen (handje) over het pinkiesbeslag en bak in 20-25 minuten fudgy in de oven.

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & Betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.