Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Pandan witte chocolade frambozen blondie

Pandan witte chocolade frambozen blondie

Dit recept is van: Het-keukentje-van-Kim

  1. Pandan witte chocolade frambozen blondie
  2. Pandan witte chocolade frambozen blondie
  3. Pandan witte chocolade frambozen blondie
Item 1 of 3
Pandan witte chocolade frambozen blondie
info
Benodigdheden
Stappen
Vandaag dit heerlijke recept voor blondies weer gemaakt! De smaken van pandan, framboos & witte chocolade passen echt perfect bij elkaar 💚
15 min.Bereidingstijd
40 min.Bak- of opstijftijd
FrambozenThema receptenBakken met kinderenBrunchFruitHigh teaRegenboogVerjaardagZoete receptenGebakKoekjes

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 240 gram bloem
  • 2 eieren
  • 190 gram bakboter
  • 250 gram lichtbruine basterdsuiker

 

  • 125 gram witte chocolade druppels
  • 1 theelepel pandan extract (toko)
  • 125 gram diepvries frambozen

Keukenspullen

  • Bakblik van 20x20
  • Bakpapier
  • Bakspray

Stappen

Stap: 1

Warm de oven voor op 180 °C

Stap: 2

Vet een vierkant bakblik van 20x20 in met bakspray en leg hier bakpapier in.

Stap: 3

Smelt de boter in de magnetron zacht. Voeg de suiker toe en klop met een garde het boter suiker mengsel luchtig.

Stap: 4

Voeg daarna het pandan aroma toe en roer door. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en roer weer door.

Stap: 5

Voeg de witte chocolade druppels toe en roer deze er weer doorheen (bewaar er een paar voor er bovenop). Voeg vervolgens de bloem toe en spatel dit er met een lepel doorheen. Als alles goed is doorgevoerd voeg je de frambozen toe. Spatel deze er voorzichtig doorheen zodat de frambozen niet kapot gaan. Dit gaat het best als de frambozen net uit de vriezer komen!

Stap: 6

Doe de blondie in het bakblik en leg hier nog wat witte chocolade druppels op en bak de blondie in 35 a 40 minuten gaar.

Stap: 7

Laat de blondie helemaal afkoelen voordat je deze uit het bakblik haalt en snijd in stukken!

Over dit recept

Dit recept is van Het-keukentje-van-Kim

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.