Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
No bake chocoladetaart met choco kruimelbodem

No bake chocoladetaart met choco kruimelbodem

Dit recept is van: Bakken.nl

  1. chocoladetaart-no-bake
Item 1 of 1
No bake chocoladetaart met choco kruimelbodem
info
Benodigdheden
Stappen

Een taart met brosse kruimelbodem en een heerlijk romige chocoladevulling! Je bakt deze chocoladetaart zonder oven.

15 min.Bereidingstijd
150 min.Opstijftijd
Moeilijkheid
16Porties
Zonder ovenChocoladeChocoladetaartTaart

Benodigdheden

Ingrediënten

  •  
    200 g
    Chocolate chip cookies
  • Boter (ongezouten roomboter)
    75 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  • Pure chocolade
    300 g
    Pure chocolade
  • Verse slagroom (onbereid)
    400 ml
    Verse slagroom (onbereid)

Keukenspullen

  • Deegroller
    Deegroller
    Bestel dit product online
  • Springvorm Ø24 cm
    Springvorm Ø24 cm
    Bestel dit product online
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Steelpan
    Steelpan
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

2. Kruimelbodem maken

Verkruimel de chocolate chip cookies (200 g) in de keukenmachine of met een deegroller. Smelt de boter (75 g) en meng dit door de koekjes.

Bekleed de springvorm met bakpapier. Bedek de bodem van de springvorm met het mengsel en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

3. Chocoladevulling bereiden

Verwarm de slagroom (400 ml) in een pannetje, maar laat deze niet koken.

Breek of hak de pure chocolade (300 g) in stukjes en doe deze in een vuurvaste kom.

Schenk de warme slagroom op de chocolade en roer tot alles is gesmolten.

Schenk de ganache (het chocolade- en roommengsel) op de koekbodem en laat zeker 2 uur opstijven in de koelkast.

4. Serveren

Snijd met behulp van een mes de taart los van de rand. Spoel een mes af met warm water, voordat je een taartpunt snijdt.

Topping

Voeg wat grof zeezout toe als topping.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.