Klein genoeg om geen nee te kunnen zeggen óf er stiekem 2 te nemen!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Plaats het rooster iets onder het midden en verwarm de oven voor (elektrisch 160°C / hetelucht 140°C).
Zet de cakevormpjes op een bakplaat.
Klop de boter (200 g) met de mixer in een beslagkom romig en zacht. Voeg de cakemix (1 pak Koopmans Oud-Hollandse Stroopwafel cake) en de eieren (4 stuks) in één keer toe.
Mix het geheel met de mixer in de laagste stand tot een glad geheel. Klop het stroopwafelcake beslag nog 2 minuten op de hoogste stand door tot een luchtig cakebeslag.
Snijd de stroopwafels (2 stuks) in kleine stukjes van ca. 1 cm en meng deze met een spatel door het cakebeslag. Schep het cakebeslag met 2 lepels in de vormpjes.
Bak de stroopwafel cakejes in ongeveer 25-30 minuten gaar en goudbruin.
In de tussentijd maak je de topping door de witte chocolade (100 g) te smelten. Schep de mascarpone (400 g) in een kom waar je genoeg ruimte hebt om te mengen.
Schep de gesmolten chocolade met een houten lepel of spatel door de mascarpone en meng het goed.
Bewaar de mascarpone topping met witte chocolade in de koelkast tot de stroopwafelcakejes helemaal zijn afgekoeld.
Decoreer de stroopwafelcakejes met een toef mascarpone topping. Snijd stroopwafels (2 stuks) in kleine stukjes en gebruik deze samen met wat klein gesneden chocolade ter decoratie.