Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Mini roze koeken

Mini roze koeken

Dit recept is van: Karmannie

  1. Mini roze koeken
Item 1 of 1
Mini roze koeken
info
Benodigdheden
Stappen
Old school roze koeken, maar dan versgemaakt 💖 Leuk om te trakteren, maar ook leuk voor jezelf! Hack op het standaard recept: dit zijn mini-versies. Heb je er lekker veel.
25 min.Bereidingstijd
10 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Met 1 pak Roze Koeken kun je ipv 8 grote(re) koeken 12 kleinere koeken maken. Lekker veel!
Thema receptenBakken met kinderenBrunchHigh teaVerjaardagZoete receptenKoekjes

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 1 pak Dr. Oetker Roze Koeken
  • 140 gr boter - vloeibare margarine is ook goed!
  • 75 ml lauw water
  • 25 ml heet/kokend water
  • Versiersels: discodip, chocoladehartjes

Keukenspullen

  • Muffin bakblik
  • Bakpapier
  • Mixer

Stappen

Stap: 1

Knip 12 gelijke rondjes uit het bakpapier en bekleed elk vormpje in de muffin bakblik.

Stap: 2

Maak het beslag zoals beschreven op het pak.

Stap: 3

Verdeel het beslag over de 12 muffinvormpjes. De meegeleverde papieren bakvormpjes gebruik je dus niet, die kun je mooi voor andere dingen gebruiken.

Stap: 4

Bak de koeken 20 min in een voorverwarmde oven van 150°.

Stap: 5

Laat de koeken iets afkoelen en haal ze dan voorzichtig uit het bakblik.

Stap: 6

Als de koeken helemaal zijn afgekoeld kun je de glazuur maken volgens het pak. Verdeel het glazuur met een lepel over de koeken.

Stap: 7

Het glazuur wordt best snel hard, dus als je het nog leuk wilt versieren met discodip of chocoladehartjes moet je snel zijn!

Over dit recept

Karmannie

Dit recept is van Karmannie

hi! ik ben een makkelijke bakker: de basis dummie-proof uit een pakje en afmaken met een persoonlijke finishing touch. het liefst met discodip 😊

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.