Bakken.nl

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Mini pannenkoekjes met fruit

Zoek je een gezonde kindertraktatie? Wat dacht je van deze mini pannenkoeken met fruit? Je maakt heerlijk spiesjes en ze zien er ook nog eens leuk uit Je kunt ze ook bakken met volkoren pannenkoekenmix, dan heb je echt een gezonde kindertraktatie.

Bereiden

45 min

Baktijd

5 min

Niveau

Gemiddeld

Aantal

15 traktaties

Pannenkoeken kindertraktatie maken

 1. Stap 1

  • 150 g aardbeien

  • 3 bananen

  Snijd de bananen en aardbeien in plakken.

 2. Stap 2

  • 2 eieren

  • 850 ml melk

  • 1 pak Koopmans Pannenkoeken Origineel

  Doe de mix in een beslagkom, voeg de helft van de melk toe en roer met behulp van een garde tot een glad beslag. Voeg al roerend de resterende melk en de eieren toe en roer tot een glad geheel.

 3. Stap 3

  Verhit een klontje boter in een koekenpan, schenk met een soeplepel het beslag voor één pannenkoek in de pan en bak aan beide kanten goudbruin. Herhaal deze stap totdat het pannenkoekbeslag op is.

 4. Stap 4

  Steek met een uitsteker (of snijd met een mesje) rondjes uit de pannenkoeken. Rijg een mini pannenkoekje aan een satéprikker, volg met een plakje banaan, een mini pannenkoekje, een plakje aardbei en sluit af met een minipannenkoekje. Herhaal deze stap totdat alle pannenkoekjes op zijn en jouw gezonde kindertraktatie is klaar.

  Serveertip

  Serveer ze met stroop en poedersuiker.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.