Op zoek naar een eenvoudige en heerlijke snack? Probeer zelf mini frikandelbroodjes te maken met ons stap-voor-stap recept! Deze kleine broodjes zijn perfect voor een feestje, een gezellige borrel, of als lekkere snack op een vrijdagavond. Dus, begin nu met bakken en trakteer jezelf op deze smakelijke mini frikandelbroodjes!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Neem de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor: 200 graden (hete lucht) 220 graden (elektrische oven) stand 4 (gasoven). Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Haal de bevroren plakjes bladerdeeg van elkaar, verwijder de folie en laat ontdooien.
Halveer de bladerdeeg vellen. Op deze manier zijn de net zo breed als de mini frikandellen.
Snijdt op de helft van het plakje bladerdeeg kleine strookjes. Leg de mini frikandel op het niet gesneden deel en vouw het gesneden deel over de frikandel. Druk deze aan de zijkant aan.
Let op! De kant waar het folievel zit, is de plakkant van het bladerdeeg.
Leg de broodjes op de bakplaat en bestrijk deze met ei
Bak de broodjes af in ongeveer 20-25 minuten.
Serveer de broodjes warm met saus naar keuze!