Muffins zijn altijd al heerlijk maar neem een lekkere bite van deze muffins met een marshmallow en appelkaneel vulling en je wilt nooit meer iets anders!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Smelt de boter (100 g) in de magnetron of in een pannetje.
Verwarm de oven voor (elektrisch 220°C / hetelucht 200°C).
Heb je geen muffinblik haal dan de bakplaat uit de oven en plaats de vormpjes hier op voordat je ze vult. Zonder muffinblik worden de muffins wel iets minder 'vol'.
Doe de gesmolten boter in de beslagkom, voeg de muffinmix van Dr. Oetker Verwen Muffins Appel&Kaneel (1 pak), de eieren (2 stuks) en het water (50 ml) toe en mix het geheel op de laagste stand in een halve minuut tot een glad beslag.
Schil de appel (1 stuks), en snij deze in kleine blokjes. Voeg de appelstukjes en 2/3 van het zakje kaneelsuiker toe aan het beslag en meng met een lepel.
Plaats de muffinvormpjes in het muffinblik en verdeel eerst een klein beetje van het beslag over de vormpjes (een bodempje) en leg er een marshmallow (8 stuks) in, schep de rest van het beslag met 2 lepels over de marshmallows en zorg dat deze goed bedekt zijn.
Klop het beslag niet luchtig!
Strooi de rest van de kaneelsuiker over de muffins.
Plaats het muffinblik in het midden van de oven en bak de muffins in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin.