Een smeuïge brownie met daarop een fluffy laag van marshmallow. Loopt het water je al in de mond? Een echte guilty pleasure als je het ons vraagt.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Zorg er vooraf voor dat de boter (50 g) op kamertemperatuur is.
Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 165°C). Druk de geperforeerde randen van de bijgeleverde bakvorm naar beneden.
Mix de boter tot een romige crème. Voeg de browniemix (1 pak Dr. Oetker Brownies Choco) en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de brownievorm.
Plaats de brownievorm in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies in ca. 40 minuten gaar. Laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert.
De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant glanzend is en de binnenkant licht vochtig.
Verdeel de marshmallows (75 g) over de bovenkant. Draai de oven naar de grillstand en plaats de brownies nogmaals 5 minuten in de oven. Houd goed in de gaten dat de marshmallows mooi bruin kleuren en niet te donker worden. Laat hierna goed afkoelen.
Leg ondertussen het glazuur (1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco) tien minuten in een kommetje met heet water. Kneed het zakje goed, knip een hoekje af en maak rustieke lijnen over de marshmallows.