🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Magnum® versieren

Magnum® versieren

Dit recept is van: Cathy

gedecoreerde ijsjes
Magnum® versieren
Info Benodigdheden Stappen

Maak het lekkerste ijsje nog lekkerder en feestelijker.

20 min. Bereidingstijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
6 Porties
Decoreren Desserts IJs
4
2 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Witte chocolade
    50 g
    Witte chocolade
  • Amandelschaafsel (bijv. Dr. Oetker)
    20 g
    Amandelschaafsel (bijv. Dr. Oetker)
  • Dr. Oetker Glazuur Roze
    1 Zakje(s)
    Dr. Oetker Glazuur Roze
  • Choco Dip bruin (Dr. Oetker)
    1 Beker(s)
    Choco Dip bruin (Dr. Oetker)
  •  
    3 Stuk(s)
    Magnum® (wit)
  •  
    3 Stuk(s)
    Magnum® (bruin)

 

  •  
    25 g
    Marshmallow (mini)
  • Aardbeien
    3 Stuk(s)
    Aardbeien
  • Discodip
    Discodip
  • Karamelsaus (dessertsaus)
    Karamelsaus (dessertsaus)
  • Dr. Oetker Salted Caramel Crunch
    Dr. Oetker Salted Caramel Crunch

Keukenspullen

  • Bord
    6 Stuk(s)
    Bord
  • Koekenpan
    Koekenpan
  • Pan
    Pan
  • Schaal
    Schaal

Stappen

1. Magnums® versieren

Smelt witte chocolade (50 g) au bain-marie en zet het schaaltje daarna opzij.

Rooster in een droge koekenpan amandelschaafsel (20 g), leg dit op een bordje en zet opzij.

Leg het roze glazuur (1 zakje) in een pannetje of kom met ruime hoeveelheid heet water gedurende 5 minuten. Haal daarna het zakje uit het water en kneed het goed door. Knip een klein puntje van het zakje.

Verwarm de Chocodip (1 beker) in de magnetron. Verwijder deksel en aluminiumfolie volledig van het bakje. De geopende beker gedurende 1,5 minuut verwarm bij 300 Watt (niet op het rooster van magnetron plaatsen). Roer de chocodip goed door. Zo nodig nog een of twee keer 20 seconden opnieuw verwarmen bij 300 Watt tot de chocodip volledig vloeibaar is.

Leg de witte Magnums® (3 stuks) op een bordje. Maak met de roze glazuur strepen over de bordjes en ijsjes. Doe hetzelfde met de bruine chocodip. Strooi er mini marshmallows (25 stuks) over.

Snijd de aardbeien (3 stuks) in partjes en leg deze er bij. Strooi als laatste nog wat discospikkels over de chocolade ijsjes. Serveer direct of zet de bordjes even in de diepvries.

Verdeel het amandelschaafsel over de bordjes leg de bruine Magnums® (3 stuks) erop.

Schenk de karamelsaus over het bordje en de ijsjes. Doe dit ook met de gesmolten witte chocolade.

Strooi tot slot wat Salted Caramel Crunch over de ijsjes. Serveer direct of zet de bordjes even in de diepvries.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.