Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Magnum® versieren

Magnum® versieren

Dit recept is van: Cathy

  1. gedecoreerde ijsjes
Item 1 of 1
Magnum® versieren
info
Benodigdheden
Stappen

Maak het lekkerste ijsje nog lekkerder en feestelijker.

20 min.Bereidingstijd
Moeilijkheid
6Porties
DecorerenDessertsIJs

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Witte chocolade
    50 g
    Witte chocolade
  • Amandelschaafsel (bijv. Dr. Oetker)
    20 g
    Amandelschaafsel (bijv. Dr. Oetker)
  • Dr. Oetker Glazuur Roze
    1 Zakje(s)
    Dr. Oetker Glazuur Roze
  • Choco Dip bruin (Dr. Oetker)
    1 Beker(s)
    Choco Dip bruin (Dr. Oetker)
  •  
    3 Stuk(s)
    Magnum® (wit)
  •  
    3 Stuk(s)
    Magnum® (bruin)

 

  •  
    25 g
    Marshmallow (mini)
  • Aardbeien
    3 Stuk(s)
    Aardbeien
  • Discodip
    Discodip
  • Karamelsaus (dessertsaus)
    Karamelsaus (dessertsaus)
  • Dr. Oetker Salted Caramel Crunch
    Dr. Oetker Salted Caramel Crunch

Keukenspullen

  • Bord
    6 Stuk(s)
    Bord
  • Koekenpan
    Koekenpan
  • Pan
    Pan
  • Schaal
    Schaal

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Magnums® versieren

Smelt witte chocolade (50 g) au bain-marie en zet het schaaltje daarna opzij.

Rooster in een droge koekenpan amandelschaafsel (20 g), leg dit op een bordje en zet opzij.

Leg het roze glazuur (1 zakje) in een pannetje of kom met ruime hoeveelheid heet water gedurende 5 minuten. Haal daarna het zakje uit het water en kneed het goed door. Knip een klein puntje van het zakje.

Verwarm de Chocodip (1 beker) in de magnetron. Verwijder deksel en aluminiumfolie volledig van het bakje. De geopende beker gedurende 1,5 minuut verwarm bij 300 Watt (niet op het rooster van magnetron plaatsen). Roer de chocodip goed door. Zo nodig nog een of twee keer 20 seconden opnieuw verwarmen bij 300 Watt tot de chocodip volledig vloeibaar is.

Leg de witte Magnums® (3 stuks) op een bordje. Maak met de roze glazuur strepen over de bordjes en ijsjes. Doe hetzelfde met de bruine chocodip. Strooi er mini marshmallows (25 stuks) over.

Snijd de aardbeien (3 stuks) in partjes en leg deze er bij. Strooi als laatste nog wat discospikkels over de chocolade ijsjes. Serveer direct of zet de bordjes even in de diepvries.

Verdeel het amandelschaafsel over de bordjes leg de bruine Magnums® (3 stuks) erop.

Schenk de karamelsaus over het bordje en de ijsjes. Doe dit ook met de gesmolten witte chocolade.

Strooi tot slot wat Salted Caramel Crunch over de ijsjes. Serveer direct of zet de bordjes even in de diepvries.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.