Cathy

Decoratie- en bakster van Bakken.nl

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Magnum® versieren

Maak het lekkerste ijsje nog lekkerder en feestelijker.

Bereiden

20 min

Niveau

Eenvoudig

Aantal

6 stuks

  1. Stap 1

    • 50 g witte chocolade

    Smelt witte chocolade au bain-marie en zet het schaaltje daarna opzij.

  2. Stap 2

    • 20 g Dr. Oetker Amandelschaafsel

    Rooster in een droge koekenpan amandelschaafsel, leg dit op een bordje en zet opzij.

  3. Stap 3

    • 1 zakje Dr. Oetker Roze Glazuur

    Leg het zakje roze glazuur in een pannetje of kom met ruime hoeveelheid heet water gedurende 5 minuten. Haal daarna het zakje uit het water en kneed het goed door. Knip een klein puntje van het zakje.

  4. Stap 4

    • 1 beker Dr. Oetker Choco Dip Bruin

    Verwarm het bakje Chocodip in de magnetron. Verwijder deksel en aluminiumfolie volledig van het bakje. De geopende beker gedurende 1,5 minuut verwarm bij 300 Watt (niet op het rooster van magnetron plaatsen). Roer de chocodip goed door. Zo nodig nog een of twee keer 20 seconden opnieuw verwarmen bij 300 Watt tot de chocodip volledig vloeibaar is.

Magnums® versieren

  1. Stap 5

    • 3 Magnums® (wit)

    • 25 g marshmallows (mini)

    Leg de witte Magnums® op een bordje. Maak met de roze glazuur strepen over de bordjes en ijsjes. Doe hetzelfde met de bruine chocodip. Strooi er mini marshmallows (of in kleine stukjes geknipte marshmallows) over.

  2. Stap 6

    • 3 aardbeien

    • Dr. Oetker Disco

    Snijd de aardbeien in partjes en leg deze er bij. Strooi als laatste nog wat disco spikkels over de chocolade ijsjes. Serveer direct of zet de bordjes even in de diepvries.

  3. Stap 7

    Verdeel het amandelschaafsel over de bordjes leg de bruine Magnums® erop.

  4. Stap 8

    • Karamelsaus (of karamelstroop)

    Schenk de karamelsaus of karamelstroop over het bordje en de ijsjes. Doe dit ook met de gesmolten witte chocolade.

  5. Stap 9

    • Dr. Oetker Salted Caramel Crunch

    Strooi tot slot wat Salted Caramel Crunch over de ijsjes. Serveer direct of zet de bordjes even in de diepvries.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.