Met verse aardbeien, frambozen, slagroom en chocoladekrullen maak je er een prachtig kwarktaartje van. Als dat geen indruk maakt?!?
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Bekleed de springvorm met het bijgeleverde bakpapier. Smelt de roomboter (60 g) in een steelpan en meng met het zakje kruimelbodemmix uit het pak Dr. Oetker Kwarktaart Aardbei. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm circa 10 minuten in de koelkast.
Doe het water (300 ml), de magere kwark (500 g) en de slagroom (250 ml) in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Voeg de taartmix toe aan het mengsel en klop het met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Koop het daarna op de hoogste stand in 2.5 minuut tot een luchtige massa. Schenk het taartmengsel over de bodem. Laat de taart hierna 2.5 uur opstijven in de koelkast.
Breng water aan de kook en giet dit in een kom. Leg vervolgens het zakje Dr. Oetker Glazuur Choco gedurende 10 minuten in de kom. Kneed het zakje daarna even door en het is klaar voor gebruik. Leg een rol van het bakpapier met de naad naar beneden op een bord of andere vlakke ondergrond. Knip een heel klein gaatje in het zakje van de chocolade glazuur. Maak boven de rol bakpapier zigzaggende bewegingen. Zo ontstaan er streepjes chocolade om de rol bakpapier heen. Plaats de rol voorzichtig in de koelkast om de chocolade uit te laten harden.
Klop in een mengkom slagroom (200 ml) met de suiker (2 el) stijf. Doe de slagroom in een spuitzak. Halveer de aardbeien. Decoreer taart met slagroom, frambozen en aardbeien. Prachtig toch? Eet smakelijk!