Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Plaats het rooster onder het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 160°C / hetelucht 150°C).
Vet de springvorm in met boter of bakspray en bestuif de binnenkant met wat bloem.
Weeg de magere kwark (200 g) af in een beslagkom en voeg het water (25 ml) toe. Voeg ook de cakemix (1 pak Koopmans Kwarkcake), de eieren (3 stuks) en het vanille-aroma (1 tl) in een keer toe.
Mix het geheel met de mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtig beslag. Doe het beslag in de springvorm.
Maak de perziken (3 stuks) schoon. Snijd de perziken in 4 stukken. Druk deze in het beslag van de kwarkcake. Duw ze niet onder, anders zakken de perziken naar de bodem.
Doe het Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel (65 g), de roomboter (35 g), vanille-aroma (1 tl), de suiker (30 g) en de bloem (4 el) in de kom. Kneed er kort een kruimeldeeg van.
Bestrooi de bovenkant van het cakebeslag met de kruimels.
Bak de cake in ongeveer 65 minuten gaar en goudbruin.
Verwijder de rand van de springvorm en laat de kwarkcake met perzik en amandelkruimels minstens een een uur afkoelen.