🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Shop Recepten

Shop

Naar de shop Profiel Winkelwagen

Meer van bakken.nl

Recepten Bak & spaar shop
Brood Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes Kruidcake Kwarkcake Stroopwafelcake
Hartig
Borrelhapjes Bladerdeeg Hartige taart
Koekjes
No Bake
Kwarktaart MonChoutaart
Pannenkoeken
American Pancakes
Taart
Appeltaart Cheesecake Chocoladetaart Kwarktaart Lemon Meringue Mini taartjes MonChoutaart
Toetjes
Thema's
Sinterklaas Kerst Bakken met kinderen Kindertraktaties Oud & Nieuw Rainbow Unicorn Verjaardag Valentijn Pasen Moederdag Halloween
Recepten
Kokosmakronen met rum en hazelnoten

Kokosmakronen met rum en hazelnoten

Dit recept is van: Bakken.nl team

Kokosmakronen met rum en hazelnoten

Kokosmakronen met rum en hazelnoten

Info Benodigdheden Stappen

Maak jouw kokosmakronen nog lekkerder met rum, pure chocolade en knapperige hazelnoten. Dat zijn nog eens kokosmakronen!

15 min. Bereidingstijd
20 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
12 Porties
Kokos Noten Koekjes Kokosmakronen
Log in om je favoriete recepten te bewaren

Benodigdheden

Ingrediënten

  •  
    2 stuks
    Eiwit
  • Koopmans Kokosmakronen
    1 Pak(ken)
    Koopmans Kokosmakronen
  • Hazelnoten
    60 g (gram)
    Hazelnoten
  • Pure chocolade
    50 g (gram)
    Pure chocolade
  • Dr. Oetker Aroma Rumsmaak
    1 el (eetlepels)
    Dr. Oetker Aroma Rumsmaak
    Bekijk in de shop

Keukenspullen

  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Bakplaat
    Bakplaat
    Bekijk in de shop
  • Mengkom
    Mengkom
    Bekijk in de shop
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Bekijk in de shop
  •  
    Spuitzak (met glad spuitmondje)

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 170°C) en bekleed de bakplaat met bakpapier.

2. Kokosmakronen maken

Doe de eiwitten (2 stuks) samen met de mix voor Koopmans Kokosmakronen (1 pak) in een beslagkom.

Mix het geheel met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar.

Hak de hazelnoten (60 g, houd 12 hazelnoten achter) en de pure chocolade (50 g) fijn en meng samen met de Dr. Oetker Aroma Rum (1 el) door het beslag.

Vul een spuitzak met het kokosmengsel en verdeel het beslag vervolgens over de bakplaat in 4 rijen van 3, zodat er 12 porties op de bakplaat liggen.

Heb je geen spuitzak dan kun je het beslag ook prima met twee grote theelepels over de bakplaat verdelen.

3. Kokosmakronen bakken

Druk op iedere kokosmakroon één van de achtergehouden hazelnoten.

Plaats de bakplaat met kokosmakronen op de richel iets onder het midden van de oven.

Bak in 15 tot 20 minuten gaar en goudbruin.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

 


Voor 23:00 besteld? Dezelfde werkdag op de bus.

Door de drukte kan je bestelling 1-2 dagen later aankomen. 

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

WhatsApp

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2021 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.