Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 180°C) en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de Koopmans Kokosmakronen mix (1 pak) met de eieren (2 stuks). Mix het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar. Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogte stand in 2 minuten tot een glad kokosmakronen beslag.
Prak de frambozen (70 g) grof met een vork en meng dit kort door het beslag zodat er een gemarmerd effect ontstaat.
Verdeel het beslag met 2 grote theelepels over de bakplaat in 4 rijen van 3, zodat er 12 gelijke porties op de bakplaat liggen.Bak de kokosmakronen in de voorverwarmde oven in 15 - 20 minuten gaar en goudbruin.
Smelt de pure chocolade (100 g) au bain-marie of in de magnetron en hak de pistachenootjes (1 handje) fijn. Doop de frambozen-kokosmakronen in de gesmolten pure chocolade en in de pistachenootjes.
Het is ook heel lekker om de kokosmakronen in de witte chocolade te dippen. Vervang de pure chocolade door witte chocolade. Let wel op dat je witte chocolade van goede kwaliteit of smelt chocolade koopt.
De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.