Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Kokosmakronen met frambozen, chocolade en pistachenootjes

Kokosmakronen met frambozen, chocolade en pistachenootjes

Dit recept is van: Bakken.nl team

  1. Koopmans Kokosmakronen met frambozen
Item 1 of 1
Kokosmakronen met frambozen, chocolade en pistachenootjes
info
Benodigdheden
Stappen

Maak jouw kokosmakronen extra lekker. Voeg frambozen, stukjes chocolade en pistachenootjes toe.

7 min.Bereidingstijd
15 min.Baktijd
Moeilijkheid
12Porties
KoekjesKokosFrambozenKokosmakronenPistacheChocolade

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Ei
    2 Stuk(s)
    Ei
  • Koopmans Kokosmakronen
    1 pak(ken)
    Koopmans Kokosmakronen
  • Frambozen
    70 g
    Frambozen
  • Pistachenoten
    1 handje(s)
    Pistachenoten
  • Pure chocolade
    100 g
    Pure chocolade

Keukenspullen

  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Kom
    Kom
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 180°C) en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Kokosmakronen bakken

Meng de Koopmans Kokosmakronen mix (1 pak) met de eieren (2 stuks). Mix het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar. Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogte stand in 2 minuten tot een glad kokosmakronen beslag.

Prak de frambozen (70 g) grof met een vork en meng dit kort door het beslag zodat er een gemarmerd effect ontstaat.

Verdeel het beslag met 2 grote theelepels over de bakplaat in 4 rijen van 3, zodat er 12 gelijke porties op de bakplaat liggen.Bak de kokosmakronen in de voorverwarmde oven in 15 - 20 minuten gaar en goudbruin.

Smelt de pure chocolade (100 g) au bain-marie of in de magnetron en hak de pistachenootjes (1 handje) fijn. Doop de frambozen-kokosmakronen in de gesmolten pure chocolade en in de pistachenootjes.

Witte chocolade

Het is ook heel lekker om de kokosmakronen in de witte chocolade te dippen. Vervang de pure chocolade door witte chocolade. Let wel op dat je witte chocolade van goede kwaliteit of smelt chocolade koopt.

Over dit recept

Bakken.nl team

Dit recept is van Bakken.nl team

De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.