Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 160 graden). Vet de tulband bakvorm in met bakspray.
Doe de Cake Brownie mix (640 g), eieren (3 stuks), water (135 ml) en boter (80 g) in een mengkom, mix dit op lage snelheid tot een glad beslag en schep dit in de tulband bakvorm.
Bak de Cake Brownie in 45-50 minuten gaar en stort na het bakken op een taartrooster om af te laten koelen. Check eventueel tussendoor met een satéprikker of de Cake Brownie gaar is.
Controleer aan het einde van de baktijd of de cake voldoende gaar is. Prik met een satéprikker in het midden van de cake. Wanneer de prikker er schoon en droog uitkomt is de cake gaar.
Smelt de ganache (ca. 200 g) in een schaaltje in de magnetron en giet dit over de tulband.
Klop de overige ganache (200 g) samen met de zachte ongezouten roomboter (100 g) tot een smeuïg geheel en doe dit in een spuitzak met spuitmondje #1M.
Spuit bovenop de tulband toeven met de opgeklopte ganache en laat dit een half uur in de koelkast opstijven.
Kneed ondertussen het groene fondant (80 g) door en rol dit uit tot een dikte van ongeveer 2 mm. Steek hier een aantal hulstblaadjes uit.
Leg de hulstblaadjes op de toefjes ganache en strooi er rode parels overheen.