Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

Dit recept is van: Karmannie

  1. Kaneelbroodjes
Item 1 of 1
Kaneelbroodjes
info
Benodigdheden
Stappen
Lekkere broodjes als ontbijt, voor bij de lunch of tussendoor. Makkelijk te maken met weinig ingrediënten en het ziet er mooi uit 🤩 Deze is zonder glazuur, maar dat missen we eigenlijk niet.
15 min.Bereidingstijd
10 min.Bak- of opstijftijd
Lifestyle receptenVegetarisch bakkenThema receptenBakken met kinderenBrunchHigh teaWinterZoete receptenZoet brood

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 1 rol verse pizzadeeg
  • 5 el vloeibare (gesmolten) boter
  • 5 el bruine basterdsuiker
  • 1 el kaneel

Keukenspullen

  • (Ronde) ovenschaal
  • Kwastje

Stappen

Stap: 1

Rol het deeg uit en bestrijk het met de boter.

Stap: 2

Verdeel de basterdsuiker + kaneel gelijkmatig over het deeg.

Stap: 3

Rol het deeg op en snij de rol in plakken van ongeveer 2,5 cm. Wij hadden 15 rolletjes.

Stap: 4

Leg de rolletjes in een ingevette (ronde) ovenschaal. Bak ze in een voorverwarmde oven van 180° voor 15 min.

Stap: 5

Warm zijn ze het lekkerst!!! Beetje krokant van buiten en zacht van binnen mmm

Over dit recept

Karmannie

Dit recept is van Karmannie

hi! ik ben een makkelijke bakker: de basis dummie-proof uit een pakje en afmaken met een persoonlijke finishing touch. het liefst met discodip 😊

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.