🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Kampvuur gebakjes

Kampvuur gebakjes

Dit recept is van: Joël Juch

Kampvuur gebakjes
Kampvuur gebakjes
Info Benodigdheden Stappen

Deze kampvuur gebakjes geven je dat heerlijke gevoel van een haardvuurtje op een koude winteravond. Een heerlijk glutenvrij chocoladetaartje met een brosse bodem, karamel en pure chocolademousse. Eet smakelijk!

60 min. Bereidingstijd
195 min. Opstijftijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
8 Porties
Gebak Chocolade Glutenvrij bakken Karamel
4
2 beoordelingen Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Madame Loulou Glutenvrije koekjesmix
    200 g
    Madame Loulou Glutenvrije koekjesmix
  • Boter
    113 g
    Boter
  • Suiker (kristalsuiker)
    30 g
    Suiker (kristalsuiker)
  • Dr. Oetker Backin bakpoeder
    2 g
    Dr. Oetker Backin bakpoeder
  • Witte chocolade
    30 g
    Witte chocolade

 

  • Melk
    135 g
    Melk
  • Callebaut Chocolademousse - Puur
    105 g
    Callebaut Chocolademousse - Puur
  • Caramelz Karamel naturel
    100 g
    Caramelz Karamel naturel
  • Callebaut Chocolade callets - Melk
    400 g
    Callebaut Chocolade callets - Melk

Keukenspullen

  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails
  • Spatel
    Spatel
    Bestel dit product online
  • Spuitzak
    Spuitzak
    Bestel dit product online
  • Patisse Set uitsteekvormen in doos - Rond 14-delig
    Patisse Set uitsteekvormen in doos - Rond 14-delig
  • Karen Davies Siliconen mal Woodland Bark
    Karen Davies Siliconen mal Woodland Bark

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de oven op 170°C.

2. Deeg maken

Doe de Madame Loulou Glutenvrije koekjesmix (200 gram) in een kom. Voeg de koude boter in blokjes (113 g), kristalsuiker (30 g) en bakpoeder (2 g) toe.

Mix het geheel tot een glad deeg. Rol het deeg uit (circa 3 mm dik) en steek met een ronde uitsteker van zo´n 7 cm doorsnede, het deeg uit.

3. Deeg bakken

Leg de rondjes op een bakplaat met bakpapier en bak deze op 170°C gedurende 10 tot 15 min goudbruin. Laat de koekjes goed afkoelen. Smelt de witte chocolade (30 g) au bain marie en besmeer de bovenkant van de koekjes met een dun laagje witte chocolade. Gebruik hiervoor een kwastje.

4. Mousse maken

Mix de Callebaut Chocolademousse- Puur (105 g) met de koude (volle) melk (135 g). Klop de mix gedurende 5 minuten op hoge snelheid. Vul de spuitzak en knip een redelijke punt van de onderkant af. Spuit vervolgens een bolletje mousse van 30 gram op de koekjes.

5. Vulling maken

Vul de spuitzak met Caramelz Karamel naturel (100 g), knip een klein puntje van de onderkant af, steek de spuitzak in het midden van het bolletje mousse en spuit er ongeveer 10 gram Caramelz in.

Zet de gebakjes voor 2 uur in de koelkast.

6. Chocolade ''hout'' maken

Smelt de Callebaut Chocolade callets - Melk (400 g) au bain marie. Giet de Callebaut chocolade in de siliconen mal en strijk dit af met een spatel/mes. Doe dit op een bakpapiertje zodat de keuken een beetje schoon blijft. Leg het voor minimaal een uur in de koelkast. Los de chocolade uit de mal door de mal er al buigend, voorzichtig af te trekken. Lukt het niet om de chocola te lossen? Leg dan de mal voor een half uurtje in de vriezer. Breek de chocolade in kleine stukjes en zet deze tegen het gebakje aan.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.