Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Kaaskoekjes met kerrie

Kaaskoekjes met kerrie

Dit recept is van: Danna

  1. hartige hapjes
Item 1 of 1
Kaaskoekjes met kerrie
info
Benodigdheden
Stappen

Een super lekker bros koekje maar dan heerlijk hartig!

15 min.Bereidingstijd
15 min.Baktijd
Moeilijkheid
30Porties
KaasKoekjesHartige receptenHapjesBorrelhapjes

Benodigdheden

Ingrediënten

  •  
    100 g
    Oude kaas (geraspt)
  • Koopmans Zelfrijzend Bakmeel
    200 g
    Koopmans Zelfrijzend Bakmeel
  • Roomboter (op kamertemperatuur)
    100 g
    Roomboter (op kamertemperatuur)
  • Melk
    3 el (eetlepels)
    Melk
  •  
    2 tl (theelepels)
    Kerriepoeder
  •  
    1 handje(s)
    Sesamzaad (zwart)

Keukenspullen

  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Mixer met deeghaken
    Mixer met deeghaken
  • Huishoudfolie
    Huishoudfolie

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Koekjesdeeg bereiden

Kneed in de keukenmachine of met de mixer een deeg van de geraspte oude kaas (100 g), de roomboter (100 g), het zelfrijzend bakmeel (200 g), de melk (3 el) en de kerriepoeder (2 tl).

Maak van het deeg een rol en rol deze in huishoudfolie. Laat 30 minuten rusten in de koelkast.

2. Kaaskoekjes bakken

Haal de bakplaat uit de oven, bekleed met bakpapier en verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 170°C.

Snijd de deegrol in ongeveer 30 dunne plakjes van gelijke dikte en leg deze op de bakplaat.

Bestrooi royaal met de sesamzaadjes (handje) en druk deze een beetje in het deeg.

Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten gaar.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.