De milde smaak van courgette gecombineerd met de sterke, volle smaak van Parmezaanse kaas in een beignet. Dat is la dolce vita!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de friteuse of de zonnebloemolie in een diepe pan tot 180 graden.
Doe de mix uit het pak Koopmans Appelbeignets Compleet Pakket (poedersuiker en kaneelsuiker gebruik je niet) in een beslagkom en voeg de melk (230 ml) toe. Maak van de basilicum (1 bosje) in de staafmixer een papje en voeg toe aan het beslag. Roer het geheel tot een gladde massa en laat 5 minuten staan. Snijd de courgette in plakken en haal deze 1 voor 1 door het beslag. Bak ze vervolgens in de hete olie aan beide kanten goudbruin. Voor de olijvenbeignets doe je hetzelfde met de olijven. Dan heb je 2 soorten beignets. Schep ze uit de frituur met een schuimspaan of met een tang, laat ze uitlekken op keukenpapier. Roer de crème fraîche (125 ml), mayonaise (2 el), Parmezaanse kaas (50 g) en wat zout (snufje) en peper (snufje) door elkaar voor een lekker fris dipsausje. Breng op smaak met peper en zout.