Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Hulk pannenkoek

Hulk pannenkoek

Dit recept is van: JossPe

  1. Hulk pannenkoek
Item 1 of 1
Hulk pannenkoek
info
Benodigdheden
Stappen
Heb je wat extra spinazie die je weg wilt gooien? Niet doen! Maak er in plaats daarvan heerlijke, gezonde spinaziepannenkoeken van. Deze felgroene pannenkoeken zitten boordevol voedingsstoffen en zijn ook nog eens super leuk voor kinderen om te eten! De opvallende groene kleur trekt meteen de aandacht en de smaak is verrassend lekker. Blend de spinazie met een paar simpele ingrediënten en je hebt een leuke, gezonde maaltijd of snack waar iedereen van zal genieten. Perfect om die overtollige spinazie op te maken én iets voedzaams en leuks te maken!
5 min.Bereidingstijd
5 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Tip 1:Je kunt de pannenkoeken invriezen en ze later gebruiken als wraps. Ze zijn heel makkelijk te ontdooien en super gezond!
Hartige receptenBladerdeegBorrelhapjesLifestyle receptenLactosevrij bakkenVegan bakkenVegetarisch bakkenThema receptenBakken met kinderenKindertraktatiesFeestdagenKerstOud & NieuwWinterSinterklaas

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 300gr. rauwe spinazie
  • 300gr. zelfrijzende bloem
  • Half liter melk (gewone of haver melk )
  • 1 eetlepel olijfolie
  • kruiden: zout en nootmuskaat

Keukenspullen

  • Blender
  • Koeken pan
  • Maatbeker

Stappen

Stap: 1

Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot je een glad beslag hebt.

Stap: 2

Verwarm een teflonpan. Als je wilt, kun je de pan licht invetten met olie of boter. Giet de mix in de pan met een pollepel en vorm de pannenkoeken.

Stap: 3

Vul de pannenkoeken naar smaak (roomkaas, ham, kip, kaas). Je kunt ze oprollen als een wrap, of een pannenkoekentoren maken door tussen elke laag verschillende ingrediënten te plaatsen, zoals fijngesneden ei met mayonaise, sla, geraspte wortel, plakjes kaas, ham, champignons of smeerkaas.

Over dit recept

Dit recept is van JossPe

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.