Deze super lekkere chocolade chip cookies zijn gemaakt met gebruinde boter, wat zorgt voor een diepere, rijkere en noot-achtige smaak! Lees de tips en tricks voordat je begint om dit recept nog makkelijker te maken!
50 min.Bereidingstijd
20 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
🤍Eieren splitsen🤍
Je kan je eieren splitsen door het boven de wasbak te doen en met de schil de inhoud steeds over te gieten in de andere helft van de schil totdat alleen de dooier over is. OF je kan het boven een kommetje doen en het eiwit bewaren voor meringue bijvoorbeeld.
🤍Extra genieten🤍
Deze koekjes zijn heerlijk met karamelsaus, een beetje grof zeezout of een bolletje ijs! Ik doe er soms de volgende dag eentje in de airfryer voor 3 minuutjes op 180 en dan zijn ze weer heerlijk warm en vers!😍
🤍Bewaren🤍
Je kan de koekjes buiten de koelkast ongeveer 4 dagen bewaren in een bakje. Je kan ook wat balletjes deeg invriezen, en op de dag dat je ervan wilt genieten even een half uurtje laten ontdooien en in de oven doen.