Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Quiche met paddenstoelen, pancetta, walnoten en roquefort

Quiche met paddenstoelen, pancetta, walnoten en roquefort

Dit recept is van: Danna

  1. quiche met paddenstoelen pancetta roquefort
Item 1 of 1
Quiche met paddenstoelen, pancetta, walnoten en roquefort
info
Benodigdheden
Stappen

Een herfstquiche met pit. Deze hartige taart vul je met padenstoelen, zoute pancetta, knapperige walnoten en pittige roquefort!

30 min.Bereidingstijd
35 min.Baktijd
Moeilijkheid
4Porties
Hartige receptenWalnotenChampignonsPancettaQuicheNoten

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Koopmans Hartige Taartdeeg
    5 Plakje(s)
    Koopmans Hartige Taartdeeg
  •  
    12 Plakje(s)
    Pancetta
  •  
    1 Bakje(s)
    Paddenstoelenmix
  •  
    120 g
    Roquefort
  • Walnoten (Dr. Oetker)
    30 g
    Walnoten (Dr. Oetker)
  • Ei
    1 null
    Ei

 

  •  
    100 ml
    Kookroom
  • Nootmuskaat
    Nootmuskaat
  • Peper
    Peper
  • Zout
    Zout
  •  
    1 handje(s)
    Rucola
  • Walnoten (Dr. Oetker)
    30 g
    Walnoten (Dr. Oetker)

Keukenspullen

  • Maatbeker
    Maatbeker
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
  • Springvorm Ø24 cm
    Springvorm Ø24 cm
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C).

Laat 5 plakjes Koopmans Hartige Taartdeeg ontdooien en leg deze daarna in de ingevette quichevorm.

2. Quiche maken

Schik de pancetta (12 plakjes) over het deeg. Leg hierop de paddenstoelen. Verkruimel de Roquefort (120 g) en de grofgehakte walnoten (30 g) en leg deze tussen de paddenstoelen. De andere 30 gram walnoten bewaar je voor de decoratie. Doe het ei (1 stuk) en de kookroom (100 ml) in een hoge beslagkom of maatbeker. Maak op smaak met nootmuskaat, zout en peper en mix het tot je een gladde saus krijgt.

Giet de saus over de quichevulling en bak de quiche in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin.

3. Quiche serveren

Als de quiche uit de oven is, laat je deze een beetje afkoelen. Strooi de rucola (handje) en walnoten (30 g) over de hartige taart.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.