Een makkelijk recept voor een hele lekkere hartige taart. Deze is gevuld met broccoli, gruyère en tonijn!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 200°C / hetelucht 180°C).
Doe de bodemmix van Koopmans Hartige taart (1 pak), boter (50 g) en water (50 ml) in een beslagkom en kneed het geheel met deeghaken tot een soepel hartige taart deeg.
Laat het hartige taartdeeg, in de kom en afgedekt met huishoudfolie, 10 minuten staan bij kamertemperatuur.
Kook de broccoliroosjes (200 g) kort en laat de tonijn (180 g) uitlekken.
Bekleed de ingevette vorm met een dun laagje deeg en leg daarop de droog gedepte tonijn.
Doe de melk (150 ml), eieren (3 stuks), sausmix (uit het pak), cottage cheese (225 g) en Gruyère (50 g) in een hoge beslagkom of maatbeker.
Schenk de saus in de vorm en leg de broccoliroosjes in de saus.
Mix alle ingrediënten met de staafmixer als je een gladde saus wilt.
Bak de hartige taart met broccoli en tonijn in 30-40 minuten gaar en goudbruin.