Annet

Bakken.nl

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Glutenvrije pannenkoekspiesjes met aardbei

Op zoek naar een gezondere én glutenvrije traktatie? Met glutenvrije pannenkoeken en verse aardbeien maak je deze eenvoudige traktaties die altijd in de smaak vallen!

Bereiden

30 min

Baktijd

3 min

Niveau

Eenvoudig

Aantal

10-12

Voorbereiden

Elektrisch °C / Hetelucht °C

  1. Stap 1

    • 1 pak Koopmans Pannenkoekmix glutenvrij

    • 800 ml melk

    Doe de pannenkoeken glutenvrij mix in een beslagkom en doe de helft van de melk erbij.

  2. Stap 2

    • 3 eieren

    Roer het geheel tot een glad beslag. Voeg, terwijl je roert, de rest van de melk en 3 eieren toe. Roer totdat je een mooi glad pannenkoekenbeslag hebt.

Glutenvrije pannenkoeken bakken

  1. Stap 3

    Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje zonnebloemolie in de pan.

  2. Stap 4

    Schenk wat glutenvrij pannenkoekenbeslag in de pan, laat het een beetje uitlopen over pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

  3. Stap 5

    • 1 bakje aardbeien

    Laat de pannenkoeken afkoelen en rol ze op. Snijd plakjes uit de rol en spies om en om met een aardbei op een houten prikkertje.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.