Op zoek naar een gezondere én glutenvrije traktatie? Met glutenvrije pannenkoeken en verse aardbeien maak je deze eenvoudige traktaties die altijd in de smaak vallen!
Mislukt jouw eerste pannenkoek altijd of kun je wel wat pannenkoeken baktips gebruiken? Lees dan de experttips op de Pannenkoeken Baktips pagina van Koopmans.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Doe de pannenkoekenmix (1 pak Koopmans Pannenkoekmix glutenvrij) in een beslagkom en doe de helft van de melk (400 ml) erbij.
Roer het geheel tot een glad beslag. Voeg, terwijl je roert, de rest van de melk (400 ml) en de eieren (3 stuks) toe. Roer totdat je een mooi glad pannenkoekenbeslag hebt.
Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje zonnebloemolie in de pan.
Schenk wat pannenkoekenbeslag in de pan, laat het een beetje uitlopen over pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
Laat de pannenkoeken afkoelen en rol ze op. Snijd plakjes uit de rol en spies om en om met een aardbei (totaal 1 bakje) op een houten prikkertje.