Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Maak de mango (0.5), avocado (0.5) en de puntpaprika (0.5) schoon en snij deze in dunne plakjes.
Snij de gerookte kip (1 filet) in de lengte in dunne plakjes.
Doe voor de dressing de honing (1.5 el), mosterd (1 el) en mayonaise (3 el) in een bakje en roer dit goed door elkaar. Besmeer hiermee de twee wraps.
Beleg de wraps vervolgens met de kip, mango, avocado en paprika. Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.
Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.
Kook en pel de eieren (2). Snijdt de eieren in 4-en.
Maak indien nodig de makreel (1 filet) schoon.
Verdeel de mosterd (2 el) over de wraps (2). Beleg de wraps met de makreel, eieren en rucola (1 hand). Breng op smaak met wat peper en zout. Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.
Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.
Verdeel de ricotta (5 el) over de wraps (2). Beleg de wraps met de spinazie (1 hand), zongedroogde tomaten (15) en geroosterde pijnboompitten. Breng op smaak met wat peper en zout.
Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.
Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.