🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.
Wrap hapjes doen het altijd goed tijdens een verjaardag of borrel. Ga je voor vlees, vis of vegetarisch of zet je een mix van deze drie varianten op tafel?
Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.
Bedankt voor je beoordeling!Maak de mango (0.5), avocado (0.5) en de puntpaprika (0.5) schoon en snij deze in dunne plakjes.
Snij de gerookte kip (1 filet) in de lengte in dunne plakjes.
Doe voor de dressing de honing (1.5 el), mosterd (1 el) en mayonaise (3 el) in een bakje en roer dit goed door elkaar. Besmeer hiermee de twee wraps.
Beleg de wraps vervolgens met de kip, mango, avocado en paprika. Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.
Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.
Kook en pel de eieren (2). Snijdt de eieren in 4-en.
Maak indien nodig de makreel (1 filet) schoon.
Verdeel de mosterd (2 el) over de wraps (2). Beleg de wraps met de makreel, eieren en rucola (1 hand). Breng op smaak met wat peper en zout. Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.
Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.
Verdeel de ricotta (5 el) over de wraps (2). Beleg de wraps met de spinazie (1 hand), zongedroogde tomaten (15) en geroosterde pijnboompitten. Breng op smaak met wat peper en zout.
Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.
Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.