Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Gevulde wrap hapjes (vlees, vis & vegetarisch)

Gevulde wrap hapjes (vlees, vis & vegetarisch)

Dit recept is van: Annet

  1. Wraps hapjes
Item 1 of 1
Gevulde wrap hapjes (vlees, vis & vegetarisch)
info
Benodigdheden
Stappen

Wrap hapjes doen het altijd goed tijdens een verjaardag of borrel. Ga je voor vlees, vis of vegetarisch of zet je een mix van deze drie varianten op tafel?

30 min.Bereidingstijd
60 min.Opstijftijd
Moeilijkheid
42Porties
BorrelhapjesMangoAvocadoKipSpinazieTomatenHoningHigh tea

Benodigdheden

Ingrediënten

  •  
    6 Stuk(s)
    Wraps (groot)
  • Mango
    0.5 Stuk(s)
    Mango
  •  
    1 filet
    Kipfilet (gerookt)
  •  
    0.5 Stuk(s)
    Avocado
  •  
    0.5 Stuk(s)
    Puntpaprika
  •  
    1 el (eetlepels)
    Mosterd
  •  
    3 el (eetlepels)
    Mayonaise
  • Honing
    1.5 el (eetlepels)
    Honing
  •  
    1 filet
    Makreel

 

  • Ei
    2 Stuk(s)
    Ei
  •  
    2 el (eetlepels)
    Mosterd
  •  
    1 handje(s)
    Rucola
  • Zongedroogde tomaatjes
    15 Stuk(s)
    Zongedroogde tomaatjes
  • Ricotta
    5 el (eetlepels)
    Ricotta
  •  
    Pijnboompitjes
  • Spinazie
    1 handje(s)
    Spinazie
  • Peper & zout
    Peper & zout

Keukenspullen

  •  
    Snijplank
  • Mes
    Mes
  • Satéprikker
    Satéprikker
  • Pan
    Pan

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

  1. Wraps Mango Kip>
Item 1 of 1

1. Kip & Mango

Maak de mango (0.5), avocado (0.5) en de puntpaprika (0.5) schoon en snij deze in dunne plakjes.

Snij de gerookte kip (1 filet) in de lengte in dunne plakjes.

Doe voor de dressing de honing (1.5 el), mosterd (1 el) en mayonaise (3 el) in een bakje en roer dit goed door elkaar. Besmeer hiermee de twee wraps.

Beleg de wraps vervolgens met de kip, mango, avocado en paprika. Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.

Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.

  1. Recept 32 - Wraps (3x) 12.8x20 - Makreel Mosterd>
Item 1 of 1

2. Makreel & mosterd

Kook en pel de eieren (2). Snijdt de eieren in 4-en.

Maak indien nodig de makreel (1 filet) schoon.

Verdeel de mosterd (2 el) over de wraps (2). Beleg de wraps met de makreel, eieren en rucola (1 hand). Breng op smaak met wat peper en zout. Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.

Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.

  1. Wraps Spinazie Ricotta>
Item 1 of 1

3. Spinazie & ricotta

Verdeel de ricotta (5 el) over de wraps (2). Beleg de wraps met de spinazie (1 hand), zongedroogde tomaten (15) en geroosterde pijnboompitten. Breng op smaak met wat peper en zout.

Probeer alles goed te verdelen zodat de wraps goed zijn op te rollen.

Rol de wraps op en leg deze minimaal 1 uur in de koelkast. Snij de wraps daarna in gelijke stukjes en prik er een satéprikker in.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.