Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Gefrituurde champignons - borrelhapje

Gefrituurde champignons - borrelhapje

Dit recept is van: Danna

  1. Gefrituurde-champignon-hartige hapjes
Item 1 of 1
Gefrituurde champignons - borrelhapje
info
Benodigdheden
Stappen

Ik maak dit al sinds ik leerde koken op school, een echte klassieker bij mij thuis. Maak deze gefrituurde champignons als borrelhapje of als voorgerechtje!

15 min.Bereidingstijd
10 min.Baktijd
Moeilijkheid
25Porties
Serveertip

Serveer eventueel met een dipsausje van crème fraîche en verse kruiden.

Hartige receptenHapjesChampignonsBorrelhapjes

Benodigdheden

Ingrediënten

  •  Champignon
    250 g
    Champignon
  •  
    150 g
    Paddenstoelenmix
  • Ei
    2 null
    Ei
  •  
    Paneermeel (gekruid)

Keukenspullen

  • Friteuse (of diepe pan)
    Friteuse (of diepe pan)
  •  
    Keukenpapier

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Voorbereiden

Verwarm de frituurolie (gebruik géén vet) tot 180°C.

Veeg de champignons (250 g) en paddenstoelenmix (150 g) indien nodig schoon met wat keukenpapier of een zacht borsteltje.

2. Champignonhapje maken

Klop de eieren (2 eieren) los en haal de paddenstoelen door het ei en daarna door het gekruide paneermeel (1 keer is genoeg).

Frituur de champignons en overige paddenstoelen in ongeveer 2 tot 3 minuten in de hete olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.