Deze taartjes zijn koolhydraatarm en vooral heel erg lekker! Perfect als tussendoortje op een warme zomerdag of als misschien zelfs als ontbijt. Je maakt ze met onder andere amandelmeel, kwark en fruit naar keuze.
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Vet de vormpjes in met boter of bakspray.
Roer de boter (70 g) zacht in een beslagkom en voeg de amandelmeel (175 g), stevia suiker (55 g) en het zout (0,25 tl) toe.
Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg.
Laat het deeg minimaal 1 uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 160°C).
Bekleed de vormpjes met het taartdeeg en bestrijk ze aan de binnenkant met het ei (1 stuk, losgeklopt). Koel de vormpjes nog 5 minuten in de koelkast.
Bak de taartjes af in circa 15 – 20 minuten goudbruin.
Vul net voor het serveren de taartjes met de kwark (250 g) en versier ze met het verse fruit.