Een heerlijk chocoladetaartje volgens Frans recept (moeulleux au chocolate). Het taartje is onweerstaanbaar doordat het rijk is aan echte chocolade en de binnenkant lekker smeuïg is. Gemakkelijk te maken. Ook lekker als dessert, helemaal met een bolletje ijs!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 180°C).
Vouw de bakvorm volgens de instructies op de verpakking en plaats deze op de bakplaat.
Smelt de boter (125 g) in een steelpannetje. Doe de gesmolten boter samen met de eieren (2 stuks), het water (50 ml) en de mix uit het pak Dr. Oetker Smeuïg Chocoladetaartje in een mengkom en mix het met een mixer met garden op de laagste stand in ongeveer 30 seconden tot een glad chocoladetaartbeslag.
Verdeel het chocoladebeslag over de bakvorm. Plaats de bakvorm in het midden van de oven en bak het chocolade taartje in 25 minuten gaar. Was de blauwe bessen (100 g).
Laat het chocoladetaartje in de bakvorm eerst 1 uur afkoelen op de bakplaat en vervolgens nog eens 1,5 uur in de koelkast. Verwijder na het afkoelen de bakvorm en serveer het chocoladetaartje met een bolletje vanilleroomijs, blauwe bessen en wat poedersuiker.