Dat is natuurlijk helemaal top, je eigen donuts versieren. Met witte chocolade en deze vrolijke unicorn-, ocean- en regenboogdecoraties zijn deze donuts een feest om te eten én om te zien!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Leg de donuts (8 stuks) een paar uur van tevoren in de koelkast.
Snijd de witte chocolade (200 g) in kleine blokjes. Bewaar 50 g witte chocolade, de rest mag in een schaaltje.
Smelt in een pan met water au bain-marie de witte chocolade. Als de witte chocolade goed gesmolten en doorgeroerd is, haal je het schaaltje uit het pannetje. Roer van het vuur af de overige 50 g witte chocolade door de gesmolten witte chocolade. Zo koelt deze sneller af.
Dip de koude donuts in de witte chocolade. Strooi niet direct de decoratie op de donuts, want daarvoor is de witte chocolade nog te zacht.
Na het dippen van de eerste 4 donuts kun je beginnen met de decoratiestrooisels te verdelen over de donuts.
Dip daarna de overige 4 donuts en decoreer deze ook met de Ocean-, en/of Unicornmix of de Regenboogfantasiemix.
Leg de donuts tot de witte chocolade gestold is in de koelkast. Eet ze op kamertemperatuur, dan zijn ze het lekkerst.