Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Recepten
Cookies and Cream frambozen gebakje

Cookies and Cream frambozen gebakje

Dit recept is van: Annet

  1. Cookies & Cream Frambozentaartjes maken
Item 1 of 1
Cookies and Cream frambozen gebakje
info
Benodigdheden
Stappen

Zelf heerlijke frambozen gebakjes maken? Gebruik Dr. Oetker Cookies & Cream als basis en maak deze feestelijke taartjes! Het perfecte dessert, maar ook heel lekker tijdens een verjaardag of voor een High Tea!

15 min.Bereidingstijd
15 min.Baktijd
Moeilijkheid
4 à 5Porties
KoekjesGebakFrambozenHigh tea

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker Cookies & Cream
    1 Pak
    Dr. Oetker Cookies & Cream
  • Margarine
    55 g (gram)
    Margarine
  • Water
    30 ml
    Water
  • Frambozen
    2 Doosje(s)
    Frambozen

Keukenspullen

  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
  • Bakplaat met bakpapier
    Bakplaat met bakpapier
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Deegroller
    Deegroller
    Bestel dit product online
  •  
    Ronde uitsteker (of glas) ø 5.5 à 6 cm
  • Spuitzak (met glad spuitmondje)
    2 null
    Spuitzak (met glad spuitmondje)
    Bestel dit product online

Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.

Stappen

1. Cookies bakken

Haal de bakplaat uit, bekleed met bakpapier en verwarm de oven voor (Elektrische oven: 170 °C / Heteluchtoven 160 °C).

Doe de margarine (40 g) in een mengkom en mix deze zacht met een mixer met deeghaken.

Voeg de koekjesmix (1 pak) en het water (25 ml) toe en meng het geheel met een mixer met deeghaken.

Rol het deeg uit tot een plak van circa 35 x 25 cm, gebruik hierbij eventueel een beetje bloem.

Steek met een ronde uitsteker plakjes uit het deeg en leg ze op de bakplaat, houd circa 1 cm tussen de deegplakjes.

Maak van de restjes weer een bolletje deeg en herhaal het uitrollen en uitsteken van de deegplakjes totdat de bakplaat vol ligt

Bak de koekjes in 15 minuten gaar op de aangegeven temperatuur in het midden van de oven. Laat de koekjes vervolgens volledig afkoelen.

2. Crème vulling bereiden

Doe de overige margarine (15 g) in een mengkom en klop het met de mixer glad en romig. Let op! Klop het niet te luchtig. Voeg vervolgens de crèmemix en 5 ml water toe. Mix gedurende circa 1 minuut op de laagste stand. Mix vervolgens gedurende circa 2 minuten op de middelste stand tot een stevige crème.

Doe de vulling in een spuitzak met een rond spuitmondje. Spuit op de onderkant van koekjes een cirkel van de crèmevulling. Plaats hier bovenop 5 à 6 frambozen.

Spuit tussen de frambozen kleine dopjes met de crèmevulling. Plaats het koekje bovenop de frambozen.

Spuit bovenop het taartje een klein beetje crèmevulling en druk hier een framboos in.

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.