Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Plaats het rooster onder het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 160°C / hetelucht 150°C).
Vet het cakeblik in met boter of bakspray en bestuif de binnenkant met bloem.
Doe de volle kwark (200 gram) in een beslagkom en voeg water (25 ml) toe. Voeg de mix uit het pak Koopmans Kwarkcake, de eieren (3 stuks) en citroensap (3 el) in een keer toe. Mix het geheel met de mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtig beslag. Bak de cake in ongeveer 60 minuten gaar en goudbruin.
Doe citroensap (3,5 el) en de poedersuiker (50 g) in een pan. Kook de ingrediënten totdat alle suiker is opgelost. Haal de cake uit de oven. Laat de cake in het cakeblik zitten. Prik met de satéprikker gaatjes in de cake, zodat de siroop in de cake kan trekken. Neem de siroop en giet deze zorgvuldig over de cake. Laat de cake volledig afkoelen in het blik.