🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cake
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Moederdag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Regenboog
      • Seizoen bakken
        • Seizoen bakken
        • Lente
        • Zomer
        • Herfst
        • Winter
      • Geboorte
      • Verjaardag
      • Reisje door Europa
      • Brunch
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud & Nieuw
      • Valentijn
      • Pasen
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Cake Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Moederdag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Regenboog
Seizoen bakken
Lente Zomer Herfst Winter
Geboorte Verjaardag Reisje door Europa Brunch Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw Valentijn Pasen
Baktips
Recepten
Chocoladetaartjes (gâteau-chaud)

Chocoladetaartjes (gâteau-chaud)

Dit recept is van: Koopmans

glutenvrije chocoladetaartjes gateau chaud
Chocoladetaartjes (gâteau-chaud)
Info Benodigdheden Stappen

Een smeuïg chocoladetaartje met een zachte kern. Heerlijk als dessert met een bolletje vanille-ijs of gewoon als overheerlijk verwenmomentje. Een glutenvrij chocoladetaartje.

20 min. Bereidingstijd
15 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
4 Porties
Glutenvrij bakken Taart Chocoladetaart Desserts Chocolade Valentijn Thema recepten

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling! Wat vind je van dit recept?
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Pure chocolade
    150 g
    Pure chocolade
  • Ei
    1 stuk(s)
    Ei
  • Eidooier
    2 stuk(s)
    Eidooier
  • Poedersuiker
    25 g
    Poedersuiker
  • Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel
    25 g
    Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel

Keukenspullen

  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails
  •  
    4 stuk(s)
    Soufflébakje
  • Spuitzak
    Spuitzak
    Bestel dit product online

Stappen

1. Chocolade smelten

Smelt de pure chocolade (150 g) au bain-marie. Dit doe je door een pan met water te verhitten en hier een kleiner pannetje of schaaltje in te zetten of te hangen. In dat kleine pannetje smelt je de chocolade.

2. Chocoladetaartjes maken

Breek het ei (1 stuks) in een aparte kom en voeg hier de eierdooiers (2 stuks) en de poedersuiker (25 g) aan toe. Klop dit met een mixer met garden tot een geheel. Zeef het amandelbakmeel (25 g) eroverheen en giet de gesmolten chocolade erbij. Spatel alles door elkaar tot een geheel.

Doe het beslag in een spuitzak en laat dit koud worden in de koelkast. Ondertussen verwarm je de oven voor op ongeveer 180 graden.

Vul de soufflébakjes en bak deze glutenvrije chocoladetaartjes in de voorverwarmde oven in ongeveer 15 minuten gaar.

Over dit recept

Koopmans

Dit recept is van Koopmans

Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. We horen regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. En daar zijn we best trots op. Jaren geleden begon het met een boekweitmolen in Holwerd en inmiddels staan onze producten in alle supermarkten.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2022 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.