Dr. Oetker

Wat vond jij er van? Beoordeel dit recept

qr-code

Chocolade pizza met pindacrumble

Een makkelijk en snel toetje. Maak de kant-en-klare chocolade pizza extra lekker met een laagje pindacrumble! Die heerlijke pindacrumble maak je met bloem, pinda's en suikers.

Bereiden

5 min

Baktijd

10 min

Niveau

Gemiddeld

Aantal

8-10 pizzapunten

Elektrisch 200°C / Hetelucht 180°C

  1. Stap 1

    Haal het bakrooster uit de oven en verwarm de oven voor.

  2. Stap 2

    • 25 g bloem

    • 25 g pinda's

    • 25 g suiker

    • 1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker

    Hak de pinda's fijn. Doe alle ingrediënten voor de crumble in een kom en meng tot een kruimelig deeg.

  3. Stap 3

    • Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato

    Verdeel het kruimeldeeg over de bevroren pizza en bak de pizza in 14 tot 16 minuten gaar.

Ontvang makkelijk de lekkerste recepten, schrijf je in

Lekker hè al die recepten! Schrijf je in voor onze Bakken.nl nieuwsbrief en krijg elke maand de nieuwste recepten en leuke bakverhalen per e-mail. Zo mis je niets.