Inloggen mijn recepten
Zoete recepten
Taart
Appeltaart
Biscuittaart
Cheesecake
Chocoladetaart
Fruittaart recepten
Kwarktaart
Slof
Worteltaart
Zonder oven
Brownies
Cake
Appelcake
Bananenbrood
Cupcakes & muffins
Kruidcake
Kwarkcake
Red velvet
Stroopwafel
Tulband
Desserts
Donuts
Gebak
Koekjes
Macarons
Pannenkoeken
American Pancakes
Soezen
Wafels
Zoet brood
Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg
Borrelhapjes
Brood
Hartige taart
Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken
Lactosevrij bakken
Vegan bakken
Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn
Koningsdag
Pasen
Moederdag
Vaderdag
Halloween
Sinterklaas
Kerst
Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte
Brunch
High tea
Regenboog
Fruit
Appels
Aardbei
Citroen
Frambozen
Sinaasappel
Kersen
Ananas
Blauwe bessen
Bessen
Bramen
Baktips
Thuisbakkers
Thuisbakkers Recepten
Chocolade bananen verjaardagstaart.

Chocolade bananen verjaardagstaart.

Dit recept is van: Dilianne6988

  1. Chocolade bananen verjaardagstaart.
Item 1 of 1
Chocolade bananen verjaardagstaart.
info
Benodigdheden
Stappen
Ik maak steeds meer zelf verjaardagstaarten. En probeer steeds meer met verschillende smaken en technieken
200 min.Bereidingstijd
35 min.Bak- of opstijftijd
Tips & Tricks
Fondant lauw laten worden kan je het beter uitrollen. De bavarois wat je overhoud kan je in de vriezer doen
Thema receptenVerjaardagZoete receptenTaartBiscuittaart

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 50 ml water
  • Banaan bavarois
  • 100 ml water
  • 500 ml opgeklopte slagroom
  • Chocolade bavarois
  • 100 ml water

 

  • 500 ml ongeklopte slagroom
  • Fondant naar keuze
  • Eetbare papier
  • Eetbare lijm
  • Bloem
  • Boter crème

Keukenspullen

  • Bakpapier
  • Springvorm
  • Mixer of keukenmachine
  • Draaitafel
  • Schoon aanrechtblad
  • Taart lagen snijder

Stappen

Stap: 1

Zet de oven op 170 graden. Mix de taartbiscuit lekker luchtig. Doe het in de springvorm en bak het 35 minuten in de oven

Stap: 2

Maak de chocolade en de bananen bavarois. Zodat als de taartbiscuit klaar en afgekoelt is je de taart kan snijden voor lagen en kan vullen.

Stap: 3

Smeer de taart af met boter creme en rol de fondant uit. Leg de fondant voorzichtig over de taart en maak het glad. Pak het eetbare papier en plak het met eetbare lijm op de taart. Voor de rest kan je de taart nog verder versieren naar keuze

Over dit recept

Dit recept is van Dilianne6988

Bakken.nl

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Compliance

Nieuwsbrief

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

© 2025 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.