Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C / hetelucht 165°C)
Roer de bloem (145 g) en Dr. Oetker Backin bakpoeder (1/4 tl) door elkaar.
Mix de boter (115 g) met de kristalsuiker (50 g) en rietsuiker (110 g) in een staande mixer of met een handmixer. Het moet glad en luchtig worden.
Voeg het zout (1/2 tl), de cacaopoeder (1 el) en het ei (1 stuks) toe aan de boter. Mix een minuut.
Roer de chocolate chips (170 g) erdoor.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep het deeg hierop in de vorm van een cirkel van ongeveer 10 cm in diameter (het deeg loopt uit).
Bak de koek 8 tot 10 minuten op 175 graden.
Laat afkoelen op een rooster.
Snijd de afgekoelde pizza in blokjes van ongeveer 1-2 cm.
Schil de mango (1 stuks) en snijd de mango in blokjes.
Vul de potjes met een laagje pizzastukjes, citroenkwark (200 g) en tot slot een laagje mango. Serveer ze direct.