Romige cheesecake, smeuïge brownies en friszure kersenvulling. Een waanzinnige combinatie. Met dit recept bak je de allerlekkerste brownies!
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C / hetelucht 175°C).
Klop met de mixer met garden de basterdsuiker (175 g) met de boter (150 g). Voeg één voor één de eieren (4 stuks) toe. 1 ei heb je later nodig!
Meng de bloem (150 g) met het cacaopoeder (100 g), zout (0,5 tl) en bakpoeder (1 tl). Zeef het boven het botermengsel en spatel tot een gladde massa.
Mix de roomkaas (250 g), het ei (1 stuk) en de suiker (65 g) tot een gladde massa.
Leg een bakpapiertje in de bakvorm en giet hierop de helft van het browniebeslag.
Verdeel de kersenvlaaivulling (0,5 blik) over het browniebeslag en giet daarop het cheesecakebeslag.
Als laatste verdeel je het overgebleven browniebeslag weer over de kersen en de cheesecake.
Bak ongeveer 35 minuten in de oven en laat afkoelen voor je de brownie-cheesecake met kersen snijdt.