🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cake
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Moederdag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Regenboog
      • Seizoen bakken
        • Seizoen bakken
        • Lente
        • Zomer
        • Herfst
        • Winter
      • Geboorte
      • Verjaardag
      • Reisje door Europa
      • Brunch
      • Halloween
      • Sinterklaas
      • Kerst
      • Oud & Nieuw
      • Valentijn
      • Pasen
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Cake Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Moederdag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Regenboog
Seizoen bakken
Lente Zomer Herfst Winter
Geboorte Verjaardag Reisje door Europa Brunch Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw Valentijn Pasen
Baktips
Recepten
Brownierol

Brownierol

Dit recept is van: Danna

brownierol
Brownierol
Info Benodigdheden Stappen

Brownie maar dan anders! Voor alle liefhebbers van chocolade brownie deze heerlijke brownierol met een vulling van slagroom, witte chocolade en heerlijke pistachenootjes.

30 min. Bereidingstijd
40 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
15 Porties
Brownies Pistache Witte chocolade

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling! Wat vind je van dit recept?
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Dr. Oetker Brownies Choco
    2 stuk(s)
    Dr. Oetker Brownies Choco
  • Boter (ongezouten roomboter)
    100 g
    Boter (ongezouten roomboter)
  • Water
    200 ml
    Water
  • Verse slagroom (onbereid)
    500 ml
    Verse slagroom (onbereid)
  • Suiker (kristalsuiker)
    2.5 el (eetlepels)
    Suiker (kristalsuiker)

 

  • Pistachenoten
    100 g
    Pistachenoten
  • Witte chocolade
    1 Reep
    Witte chocolade
  • Poedersuiker
    1 handje(s)
    Poedersuiker
  • Jam (naar keuze)
    6 el (eetlepels)
    Jam (naar keuze)

Keukenspullen

  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Bakpapier
    Bakpapier
  • Mengkom
    Mengkom
    Bestel dit product online
  • Mixer met gardes
    Mixer met gardes
    Productdetails

Stappen

1. Voorbereiden

Zorg dat de boter (100 g) op kamertemperatuur is.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / Hetelucht 160°C).

2. Browniebeslag maken

Voeg beide zakjes met browniemix (2 pakken Dr. Oetker Brownies Choco) en het water (200 ml) toe en meng alles met de mixer op de laagste stand. Mix daarna nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag.

Verdeel het beslag over de bakplaat, probeer het egaal uit te smeren zodat het gelijkmatig gaart.

Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de rol in ongeveer 40 minuten gaar.

3. Vulling en rol maken

Klop ondertussen de slagroom (500 ml) stijf met een klein beetje suiker (2-3 el) en pel de pistachenoten (100 g). Rasp de witte chocolade (1 reep). Haal vervolgens de brownie uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen. Bestrooi een theedoek met een beetje poedersuiker en leg hier de brownie op z'n kop op.

Haal het bakpapier van de brownie en laat nog 5 minuten afkoelen.

Bemeer de hele brownieplak met jam (6 el). Smeer daarop de slagroom en verdeel daarover 2/3 van de witte chocolade en de pistachenoten. Houd de randen vrij!

Rol de brownie met behulp van de theedoek voorzichtig op, deze gaat een beetje scheuren maar dat is niet erg!

Laat even opstijven in de koelkast en garneer dan met slagroom, de resterende nootjes en witte chocolade.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2022 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.