Extreem genieten. Deze overdetop verwen freakshake maak je met ijs, slagroom, brownies en heel veel ander lekkers....
Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Zet de glazen 30 minuten voor gebruik in de vriezer, zodat ze goed koud zijn. Verwarm de oven voor ( elektrisch 180°C / hetelucht 160°C ).
Mix de boter (50 g) tot een romige crème. Voeg de browniemix uit het pak Dr. Oetker Brownies Choco en het water (100 ml) toe en meng alles op de hoogste stand goed door elkaar. Mix het nog minuut op middelhoge snelheid door tot een glad brownies beslag. Verdeel het brownie beslag gelijkmatig over de bakvorm en bak de brownies in ongeveer 40 minuten gaar.
Verwarm de Dr. Oetker Choco Dip Bruin (1 bakje) en klop ondertussen de slagroom (250 ml) op. Meng de helft van de slagroom met de Choco Dip tot een gladde ganache en doe deze in een spuitzak. Doe de overgebleven slagroom in een andere spuitzak met spuitmond en bewaar deze tot gebruik in de koelkast. Spuit de ganache voorzichtig aan de binnenkant van de gekoelde glazen zodat er mooie drips ontstaan. Zet de glazen weer terug in de vriezer, zodat de ganache kan uitharden. Mix ondertussen de salted caramel roomijs (300 g) met de melk (200 ml) tot een romige milkshake.
Schenk de milkshake in de glazen, volg met een bol salted caramel roomijs en spuit de slagroom eromheen. Steek een houten prikker door de brownie en zorg dat het puntje er net boven uitkomt. Steek deze zo in het glas dat de brownie op het ijs rust. Maak af met een vierkant stuk Snickers Icecream. Strooi de Dr. Oetker Nougatine (1 zakje) en de chocoladebolletjes van de Dr. Oetker Chocofantasie (1 potje) over de slagroomrand. Maak tenslotte voorzichtig dunne slierten Salted Caramel over de freakshake. Serveer de freakshake met twee vrolijke rietjes.
In plaats van Snickers Icecream kun je ook caramel macarons gebruiken.
De recepten van Bakken.nl zijn gemaakt voor de enthousiaste thuisbakker. Lekkere baksels die ook voor beginnende bakkers haalbaar zijn. Bij onze recepten staat plezier in het bakken centraal: niet overdreven moeilijk, maar wel met een tof resultaat. We maken zoveel mogelijk recepten kidsproof, want bakken met je kids is het allerleukste. Op het opruimen na dan.