Bestel gemakkelijk en snel je bakproducten bij ons zusje DeLeuksteTaartenshop.
Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor (elektrisch 180°C / hetelucht 170°C).
Druk de geperforeerde randen van de bijgevoegde bakvorm bij de Dr. Oetker Brookies (1 pak) naar beneden.
Smelt in een steelpannetje de roomboter of margarine (75 g) en giet het in een mengkom.
Voeg het ei (1 stuks) en Browniemix van de Dr. Oetker Brookies (1 pak) toe en mix het met de mixer op de hoogste stand in een minuut tot een glad browniesbeslag.
Schep het browniebeslag in de bakvorm en verdeel het over de bodem.
Klop de resterende roomboter of margarine (25 g) met de mixer in een (schone) beslagkom zacht en romig.
Voeg hieraan de mix voor chocolate chip cookies (uit het pak) en een ei (1 stuks) toe. Meng alles met de mixer met garden op de middelste stand door elkaar tot er een grof, samenhangend kruimelig koekjesdeeg ontstaat.
Verdeel het kruimeldeeg gelijkmatig over het browniebeslag in de bakvorm.
Plaats de bakvorm op het rooster iets onder het midden van de oven. Bak de Brookies in 30-35 minuten gaar en goudbruin.