🧁 Log in om je Bak & Spaar punten te bekijken of actieproducten te kopen. Lees meer.

Recepten Bak & Spaar
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten
Inloggen
Recepten
  • Zoek naar '' in alle recepten
Producten
  • Zoek naar '' in alle producten

Terug Menu

  • Bak & Spaar
    • Bak & Spaar Shop
  • Recepten
    • Favoriete recepten
    • Zoete recepten
      • Zoete recepten
      • Taart
        • Taart
        • Appeltaart
        • Biscuittaart
        • Cheesecake
        • Chocoladetaart
        • Fruittaart recepten
        • Slof
        • Worteltaart
      • Zonder oven
      • Brownies
      • Cake
        • Cake
        • Appelcake
        • Bananenbrood
        • Cupcakes & muffins
        • Kruidcake
        • Kwarkcake
        • Red velvet
        • Stroopwafel
        • Tulband
      • Desserts
      • Donuts
      • Gebak
      • Koekjes
      • Pannenkoeken
      • Soezen
      • Wafels
      • Zoet brood
      • Oliebollen
    • Hartige recepten
      • Hartige recepten
      • Bladerdeeg
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Hartige taart
      • Quiche
    • Lifestyle recepten
      • Lifestyle recepten
      • Glutenvrij bakken
      • Lactosevrij bakken
      • Vegan bakken
      • Vegetarisch bakken
    • Thema recepten
      • Thema recepten
      • Winter
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Valentijn
        • Koningsdag
        • Pasen
        • Moederdag
        • Vaderdag
        • Halloween
        • Sinterklaas
        • Kerst
        • Oud & Nieuw
      • Verjaardag
      • Bakken met kinderen
        • Bakken met kinderen
        • Kindertraktaties
      • Geboorte
      • Brunch
      • High tea
      • Regenboog
    • Baktips
  • Bak & spaar shop
  • Profiel
    • Profiel
    • Account aanpassen
    • Wachtwoord wijzigen
    • Bestelgeschiedenis
    • Favoriete recepten
    • Favoriete producten
  • Contact
Zoete recepten
Taart
Appeltaart Biscuittaart Cheesecake Chocoladetaart Fruittaart recepten Slof Worteltaart
Zonder oven Brownies
Cake
Appelcake Bananenbrood Cupcakes & muffins Kruidcake Kwarkcake Red velvet Stroopwafel Tulband
Desserts Donuts Gebak Koekjes Pannenkoeken Soezen Wafels Zoet brood Oliebollen
Hartige recepten
Bladerdeeg Borrelhapjes Brood Hartige taart Quiche
Lifestyle recepten
Glutenvrij bakken Lactosevrij bakken Vegan bakken Vegetarisch bakken
Thema recepten
Winter
Feestdagen
Valentijn Koningsdag Pasen Moederdag Vaderdag Halloween Sinterklaas Kerst Oud & Nieuw
Verjaardag
Bakken met kinderen
Kindertraktaties
Geboorte Brunch High tea Regenboog
Baktips
Recepten
Brood op een stokje

Brood op een stokje

Brood op een stokje
Brood op een stokje
Info Benodigdheden Stappen

Bijna niets gezelliger dan zelf brood bakken op een stokje boven het vuur. Zo pak je het aan!

20 min. Bereidingstijd
15 min. Baktijd
 
 
 
 
 
Moeilijkheid
8 Porties
Brood Brunch Zomer Bakken op de camping
5
1 beoordeling Geef jouw mening
Dit recept al eens gemaakt? Beoordeel het recept.

Nog geen beoordelingen. ${ totalRatings } beoordeling. ${ totalRatings } beoordelingen.

Bedankt voor je beoordeling!
${ message.value }
${ message.value }

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Griekse yoghurt
    400 g
    Griekse yoghurt
  • Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel
    400 g (gram)
    Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel
  • Zout
    1 snufje(s)
    Zout

Keukenspullen

  •  
    BBQ
  •  
    Aluminiumfolie
  •  
    8 Stuk(s)
    Stokken

Stappen

1. Voorbereiden

Steek de barbecue aan.

Smeulend vuur

Het best bak je het broodje boven smeulende kolen of hout, dus niet boven het vuur.

Meng de Griekse yoghurt (400 g), Koopmans Zelfrijzend Bakmeel (400 g) met een snufje zout in een kom.

2. Brooddeeg maken

Kneed het geheel tot een stevig deeg.

Laat het deeg 15 minuten rusten en wikkel in de tussentijd aluminiumfolie over de uiteinden van de takken.

Snijd het deeg in 8 gelijke stukken en rol uit tot een streng van ongeveer 1 cm dikte.

3. Brood bakken

Draai de deegstreng om het in aluminiumfolie ingepakte deel van de tak of stok.

Bak het brood in ongeveer 10-15 minuten gaar en goudbruin, terwijl de tak of stok steeds gedraaid wordt. Zorg er hierbij voor dat het deeg de kolen niet raakt.

 

Gratis verzending vanaf €35 in Nederland en België

Bakken.nl shop

Over ons

Wat is Bak & Spaar?

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Cookiebeleid

Klantenservice

Contact

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen

Bezorgen

Retourneren

Sociale media

Instagram

Facebook

Pinterest

 
 
 
 
 
© 2023 Bakken.nl. Een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans.